15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu başladı

10 günlük bayram tatili nedeniyle İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşanmaya başladı. Otogarın girişinde araç yoğunluğu yaşanırken polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi alarak giriş yapan araçları tek tek kontrol ediyor.

10 günlük bayram tatili nedeniyle İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya başladı. Otogarın girişinde araç yoğunluğu yaşanırken polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi alarak giriş yapan araçları tek tek kontrol ediyor.

Bugün başlayacak Kurban Bayramı tatili nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yoğunluk yaşanmaya başladı. Otogarda birçok firmada biletler tükenirken firmalar talep nedeniyle birçok ek sefer de koymuş durumda. Ancak firma yetkilileri konulan ek seferlerinde neredeyse tamamının dolduğunu belirtiyor.

"Otobüsünüze yetişmek için evden erken çıkın"

Akşam saatlerinde otogar ve çevresinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle firma yetkilileri vatandaşları uyararak otobüslerine yetişebilmeleri için evden erken çıkılması gerektiğini belirtti.

Tatilin on gün olması nedeniyle yoğunluğun arttığını belirten Kemalettin Özayça, “Tatil on gün olduğu için geçen bayramdan daha fazla yoğunluk var. Yolcular otobüslerine yetişebilmek için erken gelmeliler otobüslerimiz bir saat önceden peronlarda yerlerini almaktadır. Trafik çok yoğun olduğu için evlerinden erken çıkmalılar. Seferlerimizin çoğu akşam olduğu için akşam saatlerinde burası çok yoğun olacak. Biletlerimizin tamamı tükendi. Ancak ek sefer koyduk ve bunlarında neredeyse yüzde 90’ı doldu” dedi.

Otogarın giriş çıkışında polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle polis ekipleri de otogarın giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktaları oluşturarak tüm araçları inceliyor. Araçları durduran ekipler araçları arayarak vatandaşlara GBT uygulaması gerçekleştiriyor.

Bakmadan Geçme