'15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu' Açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi'nde yaptırılan bin kişi kapasiteli '15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu' 15 Temmuz Pazar günü saat 18.30'da açılıyor.

7 bin metrekarelik alanda, 2 bin 285 metrekarelik zemin üzerine inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu bin kişilik seyirci kapasiteli, uluslararası standartlarda voleybol, basketbol ve hentbol sahası, engelsiz seyirci tribünü, antrenman salonu, kafeteryası ve 350 araçlık otoparkı ile 15 Temmuz ruhunu yaşatarak, gençlerin ve sporun yeni adresi olacak. Doğukent Mahallesi Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı yanında bulunan 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu şehrin spor tesisi ihtiyacını karşılamada önemli bir rol üstlenecek.
BAŞKAN YANILMAZ’DAN AÇILIŞA DAVET
15 Temmuz’da Türkiye çok önemli bir sınavdan geçtiğini ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek isteyen silahlı hain güçlere karşı, vatandaşlarımızın meydanlara çıktığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü.
“ Vatandaşlarımız imanlarını, yüreklerini, cesaretlerini ortaya koydular. Bu ülke, bu vatan bölünmez, bu bayrak inmez dediler, bu yolda şehit oldular. İşte o şehitlerimiz anısına bu spor salonumuzun adını ‘15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’ olarak belirledik. Elazığ Belediyesi tarafından inşası tamamlanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edilecek spor salonu, 15 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da açılışını gerçekleştireceğimiz spor salonumuzda Elazığ Belediyesi Mehteran ekibi, Ahmet Yüce’nin kahramanlık türküleri konseri ve çeşitli gösteri müsabakaları yer alacak. Bu önemli açılış törenine bütün hemşerilerimiz davetlidir.”

Bakmadan Geçme