18 Mart Kurultayına Davet

Avşar,'Milliyetçi Ruhu Benimseyen Tüm Vatandaşlar Davetlidir'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 18 Mart’ta 12’nci Olağan Kurultay için bir basın toplantısı tertipledi. Avşar kurultaya tüm milliyetçi ruhu benimseyen vatandaşların davetli olduğunu açıkladı.

Avşar kurultay ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.”Partimiz, seçilmiş 1098 üst kurul delegesi ve 110 doğal delegenin katılımıyla Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart'ta 12’nci Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirecek.

Sloganı, "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" olarak belirlenen kurultay, 2019'da yapılacak yerel, milletvekilliği ve cumhurbaşkanı seçimleri için aynı zamanda stratejik hazırlık, siyasi hedef ve takip edilecek politikaların da ele alınacağı demokratik bir fırsat olarak değerlendirilecek.

Kurultayda, uyum yasalarıyla ilgili çalışmaların gelişimine paralel olarak gerekmesi halinde parti tüzük tadilatı da gündeme gelebilecek.
18 Mart'taki kongrenin ardından da 2019'da yapılacak "yerel seçimler" ile "cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği" seçimlerine hazırlık için düğmeye basılacak.

MHP'nin kapısı, gönlünde vatan ve millet sevgisi bulunan herkese açıktır. Kurultayımızda kırgınlıklar giderilecek, dargınlıklar bitirilecek, gönüller fethedilecek, eller tutulacak, tam bir buluşma, tam bir kavuşma hali yaşanacaktır.
18 Mart 2018’de hem Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü yâd edilecek, hem de Türk milliyetçileri yeni bir zafer umuduyla tarih yazacaklardır. Sorumluluğumuz elbette büyüktür. Çizgimizde en ufak kırıklık yoktur.

Yürüyüşümüzde aksaklık, fikirlerimizde dağınıklık, ülkülerimizde karışıklık da yoktur.

Nihai olarak 18 Mart 2018’de 12’nci Olağan Büyük Kurultayımız emsalsiz bir vakarla bizzat iradenin sahibi Milliyetçi Ülkücü Hareket’in muazzez takdir ve tercihiyle yapılacaktır.

Bakmadan Geçme