1994'başladı, şuan 30 şubeye ulaştı

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından 'Üstün Lezzet' ödülüne layık görülen bir wafflecı, büyüme kararını aldıktan sonra 30. şubeye ulaştı.1994 yılından bugüne tüm Türkiye'de faaliyet gösteren bir wafflecı, Uluslararası...

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından ’Üstün Lezzet’ ödülüne layık görülen bir wafflecı, büyüme kararını aldıktan sonra 30. şubeye ulaştı.

1994 yılından bugüne tüm Türkiye’de faaliyet gösteren bir wafflecı, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından ’Üstün Lezzet’ ödülüne layık görüldükten sonra çalışmalara da hız verdi. Firma, son olarak 30. şubesini Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hizmete açtı. İşletmeciliğini Fatih Katırcı ile Ceyhun Şentüfekçi’nin yaptığı yeni şubenin açılışını ise Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan yaptı. Turan, iki girişimcinin gençlik enerjisi ve güler yüzleriyle dikkat çektiğini belirterek “İnanın, insan onları görünce canı waffle çekiyor. Ben bu iki güzel insan için buraya waffle yemeye gelirim ama yer bulabileceğimi sanmıyorum. Çünkü insanlar, sevdiği yere gider, kaliteli yere gider, kaliteli hizmetin verildiği yere gider. Fatih Katırcı ile Ceyhun Şentüfekçi’nin de bu kaliteyi sunacaklarına inanıyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Tunç da, genç girişimcileri kutlayıp başarılar diledi.

Waffle’cı Akın CEO’su Timuçin Ümit, geçtiğimiz günlerde Belçika’nın başkenti Brüksel’de 135 Michelin yıldızlı şefin yer aldığı Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (İTQİ) tarafından “Üstün Lezzet” ödülüne layık görüldüklerini hatırlatarak, "Bizim bir sloganımız var. Waffle mutluluktur diyoruz. Ancak bu mutluluk paylaştıkça güzel. Biz bir yandan yeni girişimcileri iş hayatına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz diğer yandan lezzetimizi herkesin tadabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Gelin sizlerde bu mutluluğa ortak olun. Hem girişimciliğinizle ömür boyu sürdürebileceğiniz bir işiniz olsun hem de insanlara mutluluk dağıtın” dedi.Sundukları lezzete yönelik bugüne kadar hiç bir şikayet gelmemesi nedeniyle Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da ’Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz’ logosuna layık görüldüklerini söyleyen Ümit, "Şikayetin olmadığı mutluluğun olduğu, istihdamın olduğu, yatırılan sermayenin geri dönüşünün olduğu bir girişimcilik çok da kolay bulunmuyor. Böyle bir fırsatı değerledirmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme