2. Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Sayat'tan Rektör Prof. Dr. Karabulut'a ziyaret

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'u ziyaret etti.

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, Rektör Prof. Dr. Karabulut’a görevinde başarılar diledi.
Ziyaret için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin Malatya’nın ikinci devlet üniversitesi ve Anadolu’da filizlenen yeni bir fidan olduğunu belirterek, kuruluş ve kurumsal çalışmaların devam etmekte olduğunu ifade etti.
Rektör Prof. Dr. Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin her zaman devletinin ve milletinin yanında olacağını ifade ederek, başta ülke savunmasında önemli görevler üstlenmiş olan 2. Ordu mensupları olmak üzere tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başarı dileklerinde bulundu.
Diğer ziyaretler
Bu arada, Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve beraberindeki kurum yöneticileri ile Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’da Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ederek, üniversite ile kurumlara arasında yapılacak olan çalışmaları görüştüler.

Bakmadan Geçme