2019 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2019 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu, İlçe Kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İlçe Belediye Başkanları, Yatırımcı kurum ve kuruluşların Bölge Müdürleri ile ilgili Daire Müdürleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Baruş, “Bu toplantının amacı ilimizde Bölge Müdürlüklerimiz, İl Müdürlüklerimiz tarafından yürütülen ve Belediyelerimiz tarafından yürütülen yatırım çalışmalarının koordinasyon ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilmesini sağlamak. Koordinasyona dayalı olarak yürütülen çalışmalarında milletimizin hayrına ve insanlarımızın en güzel şekilde istifadesine sunulmak üzere çalışmalar ortaya koymak. Bu toplantıda öncelikle ilimizde 2018 yılında yürütülmüş olan yatırım çalışmalarının genel bir değerlendirmesini yapacağız, 2019 yılı yatırım hakkında ödenekler belli olmadığı için henüz 2019 yılı yatırımları üzerinde detaylı bir görüşme olmayacak. Ancak yatırım programınız belli olur olmaz bir an önce yapılacak çalışmaların ihale hazırlıklarını tamamlayıp, ihalesini gerçekleştirip işe koyulmalıyız milletimizin ülkemizin bizden beklentileri budur. Sahip olduğumuz kaynakları da en verimli şekilde değerlendirerek vatandaşımızın yüzünü güldürecek çalışmalara imza atmak ve bunu yaparken de tüm genel idareye bağlı kamu kurum ve kuruluşları yerel yönetimler olarak el birliği ile çalışmak herhangi bir sorunla karşılaştığımız da koordinasyon sorunu ile karşılaştığımız da birbirimizle yakın temasta olmaya dikkat edelim.  Aşamadığınız bir problem olduğu takdirde Valilik makamını bilgilendirin biz devreye girelim ve bu çalışmaların en güzel şekilde neticelendirmesi için elimizden gelen gayreti sarf edelim” dedi.

Vali Baruş’un 2018 yılı Malatya’daki kamu yatırımlarının genel değerlendirilmesini yapmasının ardından Bölge Müdürlükleri, Belediyeler ve diğer kurumların yatırımları ile sunumlarına geçildi.

Bakmadan Geçme