3 kişinin öldüğü kazada şok eden detay

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 3 kişinin öldüğü kazada devrilen traktörde 5, arkasındaki römorkta ise 10 işçinin bulunduğu belirlendi.

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 3 kişinin öldüğü kazada devrilen traktörde 5, arkasındaki römorkta ise 10 işçinin bulunduğu belirlendi.

Malatya Valiliği, Hekimhan ilçesi Dikenli Mahallesi Yılanlı mevkiinde 9 Ağustos Çarşamba akşamı kayısı işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, sürücüsü ile beraber 5 kişinin traktörün üzerinde, diğer 10 kişinin ise arkasına bağlı bulunan römorkta bulunduğunun belirlendiği vurgulandı. Kazanın, traktörün köye dönüş yolunda seyir halindeyken viraja hızlı girilmesi nedeniyle meydana geldiği bilgisi paylaşılan açıklamada, “Kaza haberini alan ilimiz Valisi Ali Kaban Yazıhan ve Hekimhan ilçe kaymakamlarına gerekli talimatı vererek olay mahalline intikallerini sağlamış, İlçe kaymakamları tarafından kazaya müdahale edilerek sağlık ekiplerince yaralıların en yakın Yazıhan Devlet Hastanesine intikali sağlanmış, ilk müdahale yapılarak durumu ağır olanların ise Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine İntikalleri sağlanmıştır. Üzücü kaza esnasında 1 bayan tarım işçisi olay yerinde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, 2 bayan tarım işçisi ise hastanede olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden Tarım işçilerinin 1961 Elazığ doğumlu Z.T., 1962 Adıyaman doğumlu E.K., 1981 Adıyaman doğumlu A.S. olduğu belirlenmiş, 7 bayan tarım işçisi ise yaralı olarak bahse konu hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kazazedelerin yakınlarının hastanelere intikali sağlanmış kaza ile ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Bakmadan Geçme