6. Malatya Yapı Ve Dekorasyon Fuarı Kapılarını Açıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş 03 – 07 Ekim 2018 tarihleri arasında 6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF) gerçekleştiriliyor. 

Sektörün devleri bu fuarda buluşacak. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük yapı ve dekorasyon fuarı Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan4800 metrekarelik fuar alanında 03 Ekim Çarşamba günü 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesiyanı fuar alanında yapılacak olan fuara yapı dekorasyon sektörünün tüm alanlarında (mobilya,dekorasyon,konut,yapı denetim,otomasyon, mimarlık,seramik,PVC,enerji, yalıtım vb)Türkiye’nin  büyük markalarının Malatya ve bölge bayiliğini yapan 55 firma katılacak… 
Malatya’mız Büyüdüğünde Türkiye’miz Büyür
Yapı ve Dekorasyon Fuarı öncesi Kernek Şelalesinde gerçekleşen basın toplantısına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın ve Basın çalışanları katıldı
Başkan Polat “Birlikte Yürüyeceğiz!”  dedik ve “112 Acil Eylem Planımızı” basın aracılığıyla halkımıza bir taahhüt olarak sunduk. Geldiğimiz noktada görüyorum ki “Birlikte Koşuyoruz!” evet “Birlikte Koşuyoruz!” Malatya’mızı büyütmek için birlikte koşuyoruz. Çünkü biliyoruz ki Malatya’mız büyüdüğünde Türkiye’miz büyüyecek. Malatya’mız fuarlar ve müzeler şehri olması bakımından daha büyük anlam ifade ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak bir kısmı ulusal bir kısmı uluslararası statüde 8 fuar organize ediyoruz. 
Yapı ve Dekorasyon Fuarı, 07 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek
Malatya’mız, bölgesinde önemli bir yere sahiptir. Malatya’mızın büyümesi, bölgesinin büyümesini beraberinde getiriyor. MAYDEF-Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı, Malatya’mızın ekonomisine büyük katkılar sunmaktadır. Geçen yıl 4 bin metrekare alanda açtığımız MAYDEF’i bu yıl % 20 büyümeyle 4 bin 800 metrekare alanda açıyoruz. Genel bir kriz içinde olmamıza rağmen Yapı ve Dekorasyon Fuarımızın % 20 büyüme ile kapılarını açıyor olması sevindirici bir gelişmedir” dedi. 
Başkan Polat gelen soruları cevaplandırdıktan sonra “Sizin aracılığınızla tüm hemşehrilerimizi Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarımıza davet ediyorum. 03 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11:00’da Büyükşehir Belediyesi yanı Fuar alanında gerçekleştireceğimiz açılışa bekliyoruz” dedi. 
03 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11:00’da açılacak olanYapı ve DekorasyonFuarı, 07 Ekim Pazar gününe kadar devam edecektir. Fuar, her gün saat 10.00 - 20.00 arasında ziyarete açık olacaktır.
 

Bakmadan Geçme