8. Uluslararası Malatya Film Festivali'ne doğru

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 8. düzenlenecek, Uluslararası Film Festivali'nin başlama tarihi belli oldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali (MUFF) 9-15 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi.

Malatya'nın tanıtımının yanı sıra ülke sinemasının gelişmesine de katkıları olan film festivalinin hazırlıklarına başlandığı kaydedilen açıklamada, geçen yıl büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı festivali kapsamında 2018 yılında da bir çok yenilik ve sürprizlerin olacağın aktarıldı.

8. Malatya Uluslararası Film Festivali için daha coşkulu ve renkli bir program hazırlanacağı ve festival programı için şimdiden hazırlıklara başlandığı ifade edilen açıklamada, festivalin yerliliğe yaslanan boyutunun güçlendirileceği, geçen yıl ilk kez yapılan Malatya Film Platformu bünyesinde, bir çok yenilikler yapılacağı bildirildi. 

Festivalin Doğu ile Batı'nın kesiştiği, kültürel ve tarihi güzellikleriyle yoğrulan Malatya'nın ruhuna uygun dopdolu bir seyirle beyaz perdeyi renklendirmeye hazırlandığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme