9. Kervansaray Buluşmaları 16 Eylül'de başlıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan 'Kervansaray Buluşmaları' 16-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kervansaray Buluşmaları etkinliğine tüm vatandaşları...

Battalgazi Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan ‘Kervansaray Buluşmaları’ 16-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kervansaray Buluşmaları etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

Anadolu’nun en önemli uluslararası kültür sanat etkinlikleri arasında yer alan Kervansaray Buluşmalarının bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek.

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.

15 Eylül Cuma günü saat 18.30’da Öğretmenevi önünde başlayıp, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde sona erecek olan kortej yürüyüşü ile başlayacak olan 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günleri’nin açılış programı ise, 16 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda yapılacak.Öte yandan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kültür sanat etkinliklerinin yoğun olarak yer alacağı 9. Uluslararası Kervan Saray Buluşmaları Melita’dan Battalgazi’ye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günleri’ne vatandaşları davet ederek, Kervansaray Buluşmaları’nın Anadolu’da gerçekleştirilen en önemli kültür sanat etkinliklerinden biri olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme