'95. Yılın İlk Manşetleri' Sergisi Açıldı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında "95. Yılın İlk Manşetleri" konulu sergi açıldı.

Araştırmacı-Yazar Nezir Kızılkaya’nın arşivinde yer alan ve yerel gazete manşetlerinin yer aldığı sergi 6-7 ocakta malatya park AVM de sergilenecek. "95. Yılın İlk Manşetleri" konulu sergi Açılışda kısa konuşma yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Çalışan Gazeteciler Bayramı dolayısıyla 95 Yılın İlk Manşetler sergisini açtık. Bu sergiyi geleneksel olarak Gazeteciler Cemiyeti adına yapılmaya devam edilecek. Çalışan tüm gazeteci arkadaşlarıma bayramlarının kutlu olmasını diliyorum. Katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Çalık ise şimdiden 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladığını belirterek, “Milletimizin gözü kulağı ve sesi oluyorsunuz, Polislerimiz gibi sizde 7/24 görev yapıyorsunuz, görevini yaparken şehadet kavuşan gazetecilerimize rahmet diliyorum ve mekanları cennet olsun diyorum. İnşallah bütün haberleriniz Türkiye‘de gelişen değişen güçlü Türkiye’nin fotoğrafları ve haberleriyle süslenir” şeklinde konuştu.

"95. Yılın İlk Manşetleri" konulu Serginin açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, MHP İl Başkan Yardımcısı Said Yalçın, Cem Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, CHP Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları, girişim grubu yönetim kurulu üyesi Mehmet Kavuk, Kültür ve Turizm İl Müdürü Levent İskenderoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve gazeteciler katıldı.

Bakmadan Geçme