Adil Gevrek: Taraftarlarımızı Ankara'daki bu zorlu maça bekliyoruz

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sarı-kırmızılı taraftarları maça davet etti.

Trabzonspor galibiyetiyle ligdeki puanını 11 yapan Evkur Yeni Malatyaspor’da Gençlerbirliği maçına büyük önem veriliyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, Gençlerbirliğini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Trabzon galibiyetinden sonra kupada da tur atladıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Gevrek, “Takımımız Trabzon maçıyla birlikte gerçek kimliğini ortaya koymaya başladı. Kupa kazandığımız ve bir üst tura yükseldiğimiz için oldukça mutluyuz. Tabi sezon başından beri söylüyoruz, Kadromuz kaliteli ve de geniş, Kupada oynayan arkadaşlarımız da ne kadar kaliteli oyuncular olduklarını gösterdiler bize. Tabi önümüzde bizim için büyük önem taşına bir Gençlerbirliği maçı var. Geçen hafta Trabzon karşısında aldığımız 3 puanın daha da anlam kazanması için Gençlerbirliği’ni yenmemiz gerekiyor. Şuan sadece bu maçı düşünüyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve kazanırız” dedi.

Gevrek ayrıca taraftarlara da çağrıda bularak, “Taraftarımızı Ankara’daki bu zorlu maça bekliyoruz. Özellikle Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin bizi bu maçta yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğine ve duasına ihtiyacımı var. Herkesi maça bekliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme