ADIPEC Petrol Fuarı Abu Dabi'de

ADIPEC, Abu Dabi Petrol Fuarı olarak da bilinen Abu Dabi Uluslararası Petrol ve Gaz Sergisi ve Konferansı'dır.

ADIPEC, Abu Dabi Petrol Fuarı olarak da bilinen Abu Dabi Uluslararası Petrol ve Gaz Sergisi ve Konferansı'dır. Bu etkinlik, petrol ve gaz endüstrisinde faaliyet gösteren şirketler, yatırımcılar, uzmanlar ve diğer ilgili taraflar için dünyanın önde gelen etkinliklerinden biridir.
ADIPEC, her yıl Abu Dabi'de düzenlenir ve petrol ve gaz endüstrisinin birçok alanını kapsayan ürünler, hizmetler ve teknolojiler sunar. Sergide, üretim, arama, keşif, rafinasyon, nakliye, depolama ve diğer sektörlere yönelik ürünler ve hizmetler sergilenir.
Ayrıca, ADIPEC bünyesinde bir konferans da düzenlenir. Konferansta, sektördeki son trendler, mevcut ve gelecekteki projeler, gelecek vaat eden teknolojiler ve diğer konular ele alınır. Bu konferans, petrol ve gaz sektöründeki en önemli etkinliklerden biridir ve dünya çapındaki önemli isimleri bir araya getirir.
ADIPEC'e katılan birçok büyük ve önemli petrol ve gaz şirketi vardır. 
ADIPEC'e katılan büyük firmalar

1. Saudi Aramco (Suudi Arabistan)
2. ExxonMobil (ABD)
3. BP (Birleşik Krallık)
4. TotalEnergies (Fransa)
5. Shell (Hollanda/İngiltere)
6. Chevron (ABD)
7. ENI (İtalya)
8. ADNOC (Birleşik Arap Emirlikleri)
9. Gazprom (Rusya)
10. PetroChina (Çin)
11. Schlumberger (Fransa)
12. Halliburton (ABD)
13. Baker Hughes (ABD)
14. Weatherford (ABD)
15. TechnipFMC (Fransa)
16. Wood (Birleşik Krallık)
17. Sinopec (Çin)
18. CNPC (Çin)

ADIPEC'e katılan firmaların listesi oldukça geniştir. Etkinlik, dünyanın dört bir yanından çok çeşitli şirketlerin katılımını sağlamaktadır. Dixi Fuar, ADIPEC fuarı için tur programları düzenlemektedir.

Bakmadan Geçme