Ağbaba, ''Bizi fezleke ile korkutmaya çalışıyorlar''

Ağbaba, "Bizi fezleke ile korkutmaya çalışıyorlar. Bir şey daha söylüyorum, bunların nihai amacı, 2019'a giderken önlerindeki engeli temizlemeye çalışıyorlar. Yakında CHP'yi kapatma girişiminde bile bulunabilirler. O fezleke bizi korkutamaz"

"Bu kongre bitecek, kim kazanırsa kazansın küsmememiz lazım. Bakın Malatya'da oyumuz düşüyor, düştü. Kendi üzerime payımı alıyorum, her türlü eleştiriyi de kabul ediyorum"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Bizi fezleke ile korkutmaya çalışıyorlar. Bir şey daha söylüyorum, bunların nihai amacı, 2019'a giderken önlerindeki engeli temizlemeye çalışıyorlar. Yakında CHP'yi kapatma girişiminde bile bulunabilirler. O fezleke bizi korkutamaz" dedi.

Ağbaba, partisinin Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Battalgazi ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, CHP'nin "kurumsal saldırı altından olduğunu" savundu.

Geçen hafta CHP yöneticilerinin tamamı için fezleke hazırlandığını ve dokunulmazlıklarının kaldırılmasının istendiğini aktaran Ağbaba, "Terör örgütlerine destek olduğumuz ifade ediliyor, o fezlekeyle. Bir siyasi partinin görevi ülkede bir olay yaşandığında o olayla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmaktır. Cumhuriyet gazetesine baskın olduğu zaman görüşlerimizi açıkladık. Bizi fezleke ile korkutmaya çalışıyorlar. Bir şey daha söylüyorum, bunların nihai amacı 2019'a giderken önlerindeki engeli temizlemeye çalışıyorlar. Yakında CHP'yi kapatma girişiminde bile bulunabilirler. O fezleke bizi korkutamaz. Burada huzurunuzda söylüyorum, sonu ölüm olursa ölüm, her bedeli ödemeye hazırız. Bu ülkede demokrasinin, cumhuriyetin yok edilmesine izin vermeyeceğiz. CHP'nin her üyesi, milletvekili, genel başkan yardımcısı bu konuda her türlü bedeli ödemeye hazır. Öyle ceza, fezleke bizi korkutamaz. Bedeli ölüm de olsa bir kez daha korkmayacağımızı ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Ağbaba, CHP'ye oy veren ve partisine ihanet etmeyen herkesin kendisinin kardeşi, akrabası olduğunu vurgulayarak, "Önemli olan Veli Ağbaba'yı sevmemeniz değil, altı oklu kurumu sevmeniz. Ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeniz. Bu kongre bitecek, kim kazanırsa kazansın küsmememiz lazım. Bakın Malatya'da oyumuz düşüyor, düştü. Kendi üzerime payımı alıyorum, her türlü eleştiriyi de kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme