Ağbaba'dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı sonrasında acı reçetelerin halkın önüne konulacağını belirten Ağbaba, “Açlık ve yoksulluk toplumun tamamına yayılacak. Binlerce kişi işsiz kalacak. Bu nedenle Kurban Bayramı, milyonların ağız tadıyla kutlayacağı son bayram olabilir” dedi.

Bayramların kırgınlıkları sona erdirmek, dayanışmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli araçlar olduğunu belirten Ağbaba, “Kurban Bayramı'nın üreticilerin emeklerinin karşılığını, tüm çalışanların insanca yaşayabilecekleri ücreti aldıkları, farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan herkesin kendisini özgürce ifade edebildiği, insanların haksız ve hukuksuz gözaltına alınmadığı, yargılanmadığı, tutuklanmadığı, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, gençlerin işsizlik, çocukların gelecek kaygısı yaşamadığı, açlık ve yoksulluğun sona erdiği günler getirmesini diliyorum" dedi.

EKONOMİK KRİZ DEĞİL FELAKET

Ülkede yaşanılanların ekonomik kriz değil ekonomik felaket olduğuna vurgu yapan Ağbaba, “16 Yıllık AKP Hükümetlerinin ülkeyi geri dönüşü olmayan bir noktaya sürüklediği ortada. Türkiye ekonomik,sosyal ve siyasal bir çöküşle karşı karşıya. Kurban Bayramı sonrasında acı reçeteler halkın önüne konulacak, açlık ve yoksulluk toplumun tamamına yayılacak,binlerce kişi işsiz kalacak. Bu nedenle Kurban Bayramı, milyonların  ağız tadıyla kutlayacağı son bayram olabilir.Halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmaya, mücadeleye devam edeceğiz. Halkımızla birlikte, halkın iktidarını kuracağız.Türkiye’yi güzel yarınlara taşıyacağız.Bu duygularla, Kurban Bayramı’nın başta Malatya olmak üzere tüm ülkemize barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme