Ak Parti Kadın Kolları Destek Verdi

Geç Kalma Sağlıklı Kal Kampanyasına Adafı Sağlık Ocağı Önünde Ak Parti Kadın Kolları Destek Verdi.

Ak Parti İl Kadın kolları başkanı Aynur Oğuzhan; Erken teşhisin erken tanının kanserin önlenmesi adına veya daha kısa sürede geçiştirilmesi adına çalışma yapacağız dedi. Adafı sağlık ocağı önündeyiz tırlar'ımız ayın on dördüne kadar burada ki  halkımızı tek tek sağlık kontrolünden geçirecek.

 Rahim ağzı kanseri , Meme kanseri ve Bağırsak (kolon) kanserleri dediğimiz kanserleri teşhis etmek adına öncesinde yapılan tenkitler yapılacak bu tenkitlerin çok önemi var diyerek özellikle, Meme kanserini erken teşhis ve tanı ile %98 oranında engellenmesi ve önlenmesi sağlanıyor dedi.
Rahim ağzı kanseri de 15 yıl öncesinden belirlenerek ölümcül bir hastalık olmaktan kurtarılmış oluyor dedi.
Bizler kadın kolları başkanlığı olarak hep birlikte bir farkındalık oluşturalım dedik halkımız buraya yönlendirerek hep birlikte burada topladık.
Bizler bugün teşkilatlarımız ile buradayız hep birlikte tek tek teşhis ve tanı için geldik bundan sonra da  tüm halkımızı buraya çağırıyoruz halkımızın sağlığı bizim için çok önemli dedi .
Devletimiz bize bu imkanı sağlamış ücretsiz olarak burada kanser tanısı yapıyor arkadaşlarımız bunu değerlendirerek geleceğimizi sevdiklerimizin arasından erken ayrılmadan rutin hayatımıza devam etmemizi sağlayacağız inşallah dedi.

Bakmadan Geçme