AK Parti Teşkilatından Başkan Polat'a ziyaret

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarete AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve partililer katıldılar.

Önemli olan makamlar değil, Millet, Bayrak, Vatan davasıdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bunu her zaman ifade ediyorum. AK davada makamlar önemli değildir. Millet, bayrak, vatan davası önemlidir. Makamların temelinde millete hizmet etmek var. Biz Milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın bu güzel ve nazik ziyaretinden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kısa sürede başarılı hizmetler ürettiğini belirten AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Başkan Polat’a teşekkür etti.

Herkes mücadele etti

AK Partinin birlik ve beraberliğin temsilcisi olduğunu belirten AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Herkes aldığı bayrağı daha yukarılara çıkarmak için mücadele etti. Bayrağı Hacı Uğur Polat Başkanımız, Ahmet Çakır’dan alarak hizmet kalitesini artırdı. Bizde 31 Marttan sonra bayrağı devralıp Malatya’yı daha çağdaş ve modern bir hale getirmek için çalışacağız” dedi.

Güzel hizmetler kazandırdı

Beş yıllık süreçte hem Yeşilyurt’a hem de Malatya’ya Hacı Uğur Polat’ın güzel hizmetler kazandırdığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Büyükşehir sürecinden sonra kent merkezi iki büyük bölgeye ayrıldı. Yeşilyurt ve Battalgazi geçen beş yıllık süreçte büyük değişime uğradı. Yeşilyurt’un artan nüfusunun yanında sosyal ve kültürel anlamda büyümesi, ihtiyaçlarının doğru şekilde karşılanıp, sağlıklı büyümesi belediyecilik hizmetlerinin doğru yapılmasından kaynaklandı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kenetlenip daha iyi yerlere geleceğiz

Yeni bir sürecin başladığı belirten AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “AK Parti de ekip çalışması çok önemli. Malatyamızın gelişip kalkınması için hep birlikte kenetlenip daha iyi yerlere getireceğiz. Hacı Uğur Polat kardeşim bu ivmeyi hızlandırdı. 31 Marttan sonra hizmet ivmesi daha da hızlı olacak” dedi.

Çok kıymetli ve güzel hizmetler yaptı

Hacı Uğur Polat’ın AK Partinin kurucu üyelerinden olduğunu belirten AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hacı Uğur Polat kardeşim partimizin her karesinde yer aldı. AK Parti çatısı altında Belediye Başkanı olarak hizmet etti. Çok kıymetli ve güzel hizmetler yaptı. Koltuk değil, hizmet arzusunda oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya için büyük emekler verdi

31 Martta Türkiye’nin çok önemli bir seçim yapacağını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Türkiye’nin şahlanışını sürdürecek yeni kadroların seçimi yapılacak. 16 yıllık AK Parti iktidarında Malatya belediyecilik anlamında çok ilerledi. Malatyalılar bu anlamda AK Belediyeciliğin yanında oldu. Hacı Uğur Polat Başkanım Malatya için büyük emekler verdi, kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Üstlendiğim görevleri yerine getirirken millete hizmetkar olmayı şiar edindim  

AK Partinin kurucusu olmakla gurur duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya teşkilatımızın kurucusu olmaktan gurur duyduğum ve kurulduğu günden bugüne her aşamasında verilen görevleri en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştım. Bizim anlayışımızda sen, ben davası yok, aslolan millete hizmettir."  

Birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleştirdik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Hizmet üretirken birlik beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleşirdik. Farklılıklarımızı zenginlik olarak gördük. Herkese eşit bir şekilde hizmet üretmeye gayret ettik. Büyükşehirde hizmete başladığımız anda 'birlikte yürüyeceğiz' diyerek istişareye önem verdiğimizi ve birlikte hareket edeceğimizi ilan ettik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde hemşerilerimizin dilek, istek ve taleplerine önem verdik. 'Memleket emektir' sloganımızla ilan ettiğimiz 112 projemizin bir kısmını tamamladık, bir kısmında çalışmalarımız devam ediyor. Yerine getiremeyeceğimiz hiç bir söz vermedik, verdiğimiz sözlerin fazlasını gerçekleştirdik. Bizim özümüzde olan ve AK Partimizin temel aldığı kriterlere, bizlerde ilimizde üstlendiğimiz görevlerde riayet ederek, yıllardır hemşerilerimizin teveccühü ile taçlandırarak hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz." dedi.     

Şahsıma gösterilen ilgi ve teveccüh için minnettarım

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Son zamanlarda çeşitli makamlar ve merkez ilçelerimiz Yeşilyurt ve Battalgazi belediyelerimizde belediye başkanlığı için birçok sivil toplum kuruluş temsilcileri, kanaat önderleri, partimizin yetkilileri tarafından öneriler dile getirilmektedir. Bu ilgi ve güzel temenniler için çok teşekkür ediyorum. Yalnız uzun bir süredir çok yoğun bir tempoda çalışmamdan kaynaklanan sebeplerden dolayı aileme, özel işlerime zaman ayıramadım. Bizi seven ve farklı makamlarda hizmetlerimizi devam ettirme teklifleri için tüm dostlarıma, sevenlerime ak gönüllere teşekkür ederim. Bu düşünce ve teveccüh bizim için çok kıymetlidir." dedi.  

Bakmadan Geçme