AK Parti Malatya 6. Olağan Kongresine doğru

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, partisinin 6. olağan il kongresinin Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşeceğini bildirdi.

Kahtalı, partinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, İl Başkanlığı görevinde 3. yılını tamamladığını belirtti.

Bu sürede 2 genel seçim ve bir referandum geçirdiklerini ve bunların hepsinden kent olarak başarıyla çıktıklarını kaydeden Kahtalı, şunları söyledi:

"9 Eylül 2017'de Hekimhan ve Yazıhan'dan başlattığımız 6. olağan kongre sürecimizi, 30 Aralık’ta Yeşilyurt ilçe kongremizle tamamlamış bulunmaktayız. Bu yoğun süreçte ilçe yönetimlerimizde yüzde 60 oranında yenilenme gerçekleştirdik. 717 mahalle başkanımız, 13 ilçe yönetimlerimiz kadın ve gençlik kolları teşkilatımızın tamamını güncelledik ve yeniledik. 13 ilçe gençlik kolları başkanımız ve yönetimlerini yeniledik, 5 ilçe kadın kolları teşkilatlarını ve başkanlarımızı da yenileyerek, büyük kongre sürecimizi başlatmış bulunmaktayız. 6. olağan il kongremizi de 24 Şubat Cumartesi günü Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştireceğiz."

Bakmadan Geçme