AK Parti Malatya teşkilatı çalışmaları değerlendirdi

AK Parti Malatya İl Başkanlığı, 2017 yılında yürütülen ve yeni yılda yapılacak çalışamaları değerlendirdi. 

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 2017 Yılı Değerlendirme ve 2018 Yılı Yol Haritası İstişare Toplantısı, parti banısında yapıldı. 

İl Başanı Hakan Kahtalı, toplantıda yaptığı konuşmada, kadın ve gençlik ile ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirterek, genel merkezce belirlenecek ve şubat ayı içerisinde olması beklenen bir tarihte de il kongresini yapacaklarını belirtti. 

AK Parti'li belediye başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kahtalı, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemiz Türkiye’ye örnek olacak çöpten elektrik üretme tesisi ile güneş enerjisi santrallerinden, katı atık sahasına kadar teknolojik ve yenilikçi çalışmalarla şehrimize vizyon katıyor. Gelecek 50 yılın yatırımını planlarken bir yandan da semt konakları, sosyal tesisler, yaşam merkezleri, okuma salonları ile sosyal ve kültürel yatırımlarına devam ediyor. Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçe belediyelerimizin de gerek sosyal belediyecilik, gerekse de kültürel anlamda, şehrin tüm noktalarına hizmet götürerek, ak belediyecilik anlayışını yaşatmak için takdire şayan çalışmalara imza atmaktalar." 

Bakmadan Geçme