Akçadağ'dan AK Parti'ye büyük destek

AK Parti'de 24 Haziran seçim çalışmaları başladı. AK Parti heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Akçadağlılar, her seçim olduğu gibi 24 Haziran'da AK Parti'ye büyük destek vereceklerini ilettiler. 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, belediye başkanları ve parti üyeleri, seçim startını verdi. 
Aday tanıtımı sonrası ilk ziyaret Akçadağ İlçesi'ne gerçekleştirildi. Seçim startını Akçadağ'dan başlatan AK Parti heyetine Akçadağlılar büyük ilgi gösterdi. 

"SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA FİNANSAL OPERASYONLAR ARTIYOR"
Ziyarette konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran'daki seçimlerinin yaklaşmasıyla döviz ve faiz üzerindeki operasyonların arttığını vurgulayarak,  "Onlar biliyorlar ki AK Parti olduğu sürece sınırlarımızın hemen yanı başında bir operasyon yapamayacaklar. Onun için finansal araçlarla Türkiye'ye operasyon yapmaya kalkıyorlar" dedi.

Bakan Tüfenkci, Türkiye'ye 15 Temmuz'u yaşatanların daha sonra kredi derecelendirme kuruluşlarıyla birlikte finansal operasyon çekmeye çalıştıklarını belirtti.

Türkiye için tarihi dönüm noktası olan 24 Haziran'daki seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte döviz ve faizler üzerindeki operasyonların şiddetinin artarak devam ettiğine dikkati çeken Bakan Tüfenkci, "Onlar biliyorlar ki AK Parti olduğu sürece sınırlarımızın hemen yanı başında bir operasyon yapamayacaklar. Binlerce kilometre ötelerden gelip bu bölgeleri dizayn etmeye çalışamayacaklar. Onlar biliyorlar ki güçlü bir Türkiye'nin başında güçlü Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu operasyonları yapamayacaklar. Onun için finansal araçlarla Türkiye'ye operasyon yapmaya kalkıyorlar. Ama ben biliyorum ki Akçadağlıların ve Malatyalı hemşerilerimizin bir oyu, bu operasyona 'dur' diyecek ve bu oyunu bozacak" dedi. 
  
"24 HAZİRAN'DA DURMAK YOK YOLA DEVAM"

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise "Akçadağ, Malatya’da en etkin ilçemizdir. Ben 16 yıldır bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Akçadağlı taş atmayı iyi bilir. Ama şimdi Akçadağlı taşı 24 Haziran’da FETÖ’ nün, PKK’nın, DAEŞ’in kafasına atacaklar, taşı nereye atacaklar İnce’nin inceldiği ve kopması için sandığa atacaklar" diye konuştu.

Akçadağlıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında cesaretle, azimle, aslanlar gibi durduğunu belirten Çalık, "2002’de, 2007’de, 2011’de,2015’te nasıl durduysa,  24 Haziran'da da aynı şekilde desteğini vermeye devam edecektir. Şimdi 'tamam' diyen bir ekip var. Onlara buradan şunu söylememiz gerekiyor; ne diyoruz 24 Haziran’da 'durmak yok yola devam.' Şimdi Akçadağ, Malatya, Türkiye vakti" dedi. 

"ONLAR OYUN KURMAYA ÇALIŞACAK, BİZ OYUNLARINI BOZACAĞIZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır da ülkenin içerisinden geçtiği süreci herkesin çok iyi anlamak, ülkeyi geleceğe hangi kadroların taşıyacağını görüp, buna göre oyun kullanılması gerektiğini söyledi.

Çakır, Türkiye'nin son 15 yıldır vesayetle mücadele ettiğini belirterek, "Bir yandan iç vesayetle mücadele ediyor bir yandan da uluslararası vesayet yapılarının bütün zincirlerini kırarak, Türkiye bağımsızlığını, güçlü Türkiye'yi, bölgesinde etkin olmak, dünya siyasetine yön vermek, etkin olmak adına Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir kadro bu mücadeleyi yürütüyor" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kahtalı ise Malatya'nın her seçimde Türkiye'de tarih yazdığını ifade ederek, şunları söyledi: "Şer odaklarının hepsinin bir araya geldiği bugünde milletimiz ve Akçadağlı hemşerilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde cumhurbaşkanımızın arkasında aslan gibi duracağız. Onlar oyun kurmaya çalışacak, biz onların oyunlarını bozacağız. Biz bu oyunları bozarken de yanımızda hemşerilerimiz, kardeşlerimiz olacak. Malatya her seçim Türkiye'de tarih yazdı, Akçadağ'da her seçimde aslan gibi yanımızda durdu.24 Haziran'da Akçadağ inşallah yeni bir tarih yazacak."

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken ise bilgi birikimi ve tecrübesiyle hizmet etmek için yola çıktığını kaydederek, "Mecliste Malatya'nın sesi olacağız. Malatya'mızın ne sorunu varsa çözeceğiz. 24 saat bana ulaşacaksınız. Elimden gelen ne varsa mecliste sesiniz olacağım" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan da milletin teveccühüyle 16 Nisan'da yeni bir sisteme girdiklerini ifade ederek, "Bu sistemde güçlü bir cumhurbaşkanımız, güçlü hükümet olacak. Milletimizin teveccühüyle güçlü bir hükümet olması gerekiyor. Bunun içinde 24 Haziran'da milletimizin oylarına ihtiyacımız var. Akçadağlı hemşerilerimiz bunu 24 Haziran'da en iyi şekilde gösterecektir. 

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise Akçadağlıların her şeyin hakkını verdiğini ifade ederek, "Akçadağlılar, eleştiri yapması gerekirse eleştirir, hakkını savunmasını bilir ama misafirperverliğini göstermesini de çok iyi bilir. Akçadağlı siyaseti çok iyi bilir. Malatya'nın siyasetine Akçadağ yön verir. Akçadağ talebini dile getirmesini bilir. Bizde Akçadağlılarla, bu güzel tabloyla Akçadağ'ın sorunlarının büyük bir kısmı halledildi, sadece son aşaması kalmış. Biz, Akçadağ'ımızın desteğiyle Türkiye için önemli olan bu seçim sürecini atlatmak istiyoruz. Akçadağ'ın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001'de yola çıktığında 'Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sözünü hatırlatarak, "O gün bu gün ülkemizin ve Malatya'mızın dört bir tarafı şantiye halinde ve çalışmalar devam ediyor. Akçadağ'da her zaman Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye sahip çıktı, her zaman bu davanın yanında yer aldı" diye konuştu. 

Bakan Tüfenkci, milletvekili Çalık ve adaylar daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. 

Bakmadan Geçme