Akdağmadeni'nde Türk bayrağı şehitler anısına göndere çekildi

Akdağmadeni Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkına 42 metre yüksekliğindeki çelik konstrüksiyon üzerine dev Türk bayrağı çekildi.Akdağmadeni Belediyesi tarafından başlatılan Şanlı Bayrak Anıtı Projesi kapsamında...

Akdağmadeni Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkına 42 metre yüksekliğindeki çelik konstrüksiyon üzerine dev Türk bayrağı çekildi.

Akdağmadeni Belediyesi tarafından başlatılan Şanlı Bayrak Anıtı Projesi kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkına, günün anısına 42 metre yüksekliğindeki konstrüksiyon üzerine dev Türk bayrağı düzenlenen törenle göndere çekildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programda dev Türk bayrağı 42 metre konstrüksiyona Başkan Suphi Daştan ve vatandaşların katılımıyla çekildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinleri kapsamında Şanlı Bayrak Anıtı Projesi töreninde konuşan Belediye Başkanı Suphi Daştan,"Bilindiği üzere ilçemizde Şanlı Bayrak Anıtı Projesi’nin yapımına başlamıştık. Kısa süre içerisinde yoğun çalışmalar neticesinde bu anlamlı projeyi 15 Temmuz gününe yetiştirmeye gayret ettik ve bayrağımız göndere çekilmeye hazır hale geldi. Bu anlamlı günde bayraklarımız inmesin, ezanlarımız susmasın. Cenab-ı Allah bu ülkenin birliğini ve beraberliğini bozmasın. İlçemize kazandırdığımız 42 metre yüksekliğinde olan ve teknik bakımdan ülkemizdeki en büyük bayrak anıtı projesi olan yapıtımızı bu anlamlı günde göndere çekmiş olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme