Akın Çorap Giresunspor'da Eskişehirspor hazırlıkları başladı

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligin 3 haftasını ve alınan 7 puanı değerlendirdi. Tesislerde gerçekleşen idmanda konuşan Diyadin, milli maç arasına puanla girdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.Ligin zorlu olduğuna...

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligin 3 haftasını ve alınan 7 puanı değerlendirdi. Tesislerde gerçekleşen idmanda konuşan Diyadin, milli maç arasına puanla girdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Ligin zorlu olduğuna değinen Diyadin, “Hiçbir maçımız kolay geçmeyecek” dedi.

Ligin her haftasından final niteliğinde maçlar oynadıklarını belirten Diyadin, “Üç haftada aldığımız puan güzel ancak lig devam ediyor. Maçları haftalık düşüneceğiz. Her hafta rakibin ismi değişiyor rakibin zorluk derecesi değişmiyor. Zorlu kelimesini biz teknik adamlar her hafta kullanacağız” şeklinde konuştu.

4. hafta sahalarında Eskişehirspor’u konuk edeceklerini kaydeden Diyadin şöyle devam etti:“Onların da bireysel yetenekleri olan iyi oyuncuları var, zorlu bir maç olacak. Tabii biz kazanmak istiyoruz, iyi hazırlanacağız.”

Bakmadan Geçme