Aksa Elektrik'ten Malatyalı abonelere bilgi güncelleme çağrısı…

Fırat bölgesinde Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerine elektrik hizmeti veren Aksa Elektrik toplamda 4 il genelinde elektrik abonelerine bilgilerini güncellemeleri için çağrıda bulundu.

Aksa Elektrik yetkilileri 350 bini aşan aboneye sahip Malatya’da yaklaşık % 30’a yakın elektrik kullanıcısının bilgilerinin eksik veya güncel olmadığına dikkat çekti.

Malatya İl Müdürü Mustafa Gel abonelerin sistemde yer alan bilgilerini güncellemelerinin onlara hızlı ve en uygun hizmeti sunmak konusunda oldukça önemli olduğuna, dikkat çekerek şöyle konuştu: “Yaklaşık 350 bini aşan abonesiyle Malatya, Aksa Elektrik için oldukça önemli bir il. Malatya nüfusu ve iş gücü ile büyük bir potansiyel barındırıyor. Bu nedenle Aksa Elektrik olarak Malatyalı hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak ilk önceliğimiz. Malatya’daki abonelerimizin yaklaşık % 30’unun temel iletişim bilgileri ne yazık ki eksik veya güncel değil. Diğer yandan elektrik hizmeti alan abonenin yerine akraba, ev sahibi gibi bir başka şahsın bilgisine sistemde rastlayabiliyoruz. Bu tip durumlar usulsüz elektrik kullanımına da sebep olabiliyor. Bu nedenle abonelerimiz, iletişim bilgileri değiştiği an 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizden (444 9 186) Fırat Elektrik web sitemizden (www.firataksa.com) veya en yakın müşteri hizmetleri merkezlerimizden bilgilerini güncelleyebilir.”

Mustafa Gel, bilgileri güncel olmayan ya da eksik olan abonelerin bildirimler, fırsatlar ve yeniliklerden haberdar olamadığını; önemli konularda maalesef bildirim alamadıklarını ifade ederek “Bu durum da elektrik kesintileri, hatalı fatura bildirimleri, müşteri şikâyetleri ve usulsüz elektrik kullanımı gibi kritik sonuçlara sebep olabileceğini ve kısa süre içinde tüm elektrik abonelerinin bilgilerini istediği kanallardan kolaylıkla güncelleyebileceklerini belirtti.”

Bakmadan Geçme