Aksaray Mahallesi Temizlendi

Elazığ Belediyesi, daha temiz bir şehir için her hafta iki mahallede yürüttüğü temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda haftaya ilk olarak Esentepe Mahallesi’ni temizleyerek başlayan ekipler daha sonra ise Aksaray Mahallesi’nin temizliğini gerçekleştirdi. 
CAMİ HALILARI YIKANDI
Mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında Aksaray Mahallesi içerisindeki Yalçın Cami’sinin halıları titizlikle yıkandı. Gün içerisinde birçok kişinin uğradığı lavabo ve abdesthaneler ise 80 derecelik buharlı araçlar ile dezenfekte edildi.
SOKAKLAR SÜPÜRÜLDÜ
Mevsim koşulları gereği ağaçlardan dökülen yaprak ve bitkileri temizleme araçlarıyla süpüren ekipler daha sonra ise sokak aralarını ve kaldırım üstlerini yıkayarak mahalleyi daha temiz bir görünüme kavuşturdu. 
MUHTAR ABDULLAH BAYRAK:
“MAHALLEMİZİ TEMİZ TUTMAYA GAYRET GÖSTERELİM”
Mahallelerinde gerçekleştirilen kapsamlı temizlik dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getiren Aksaray Mahalle Muhtarı Abdullah Bayrak, mahalle sakinlerine bir çağrıda bulunarak, ‘gelin bizlerde belediyemizin başlattığı kampanyaya destek olalım ve hepimiz mahallemizi temiz tutmaya gayret gösterelim” dedi. Özellikle cami içerisinde yapılan temizliğin çok faydalı olduğunu belirten Muhtar Bayrak daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti

Bakmadan Geçme