Amatör Spor Haftası 

Erzurum'da, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünce "Amatör Spor Haftası" kapsamında sporculara ve kulüplere malzeme yardımı yapıldı.

Yakutiye Spor Salonu'nda gerçekleşen programda, kentte faaliyet gösteren farklı spor kulüplerden katılan sporcular, tekwando, cimlastik, kick boks spor branşlarından gösteri düzenledi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 9-15 Ekim'de kutlanan Amatör Spor Haftası sayesinde ülkenin dört bir yanında kalplerin spor için attığını söyledi.

Taşkesenligil, şöyle konuştu,"Bakanlığımızın, sporun gelişimi, sporun sağlıklı nesillere ulaşması, dünya ve olimpiyatlarda gelecek olan başarıların sağlanması amacıyla amatör spor kulüplerine yardım yapılması yönünde bütün illerde eş zamanlı malzeme dağıtım töreni düzelenmesi konusunda talimatlarını yerine getiriyoruz. Erzurum'da bu amaçla faaliyet gösteren 276 kulübün çalışmalarını denetlemek ve uluslararası düzeyde sporcuların yetişmesini sağlamak amacıyla katkı sağlıyoruz."
Konuşmaların ardından musabakalarda derece alan sporcu ve kulüplere malzeme yardımı yapılarak madalya ve plaket takdim edildi.
Programa, Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker'in yanı sıra kentte faaliyet gösteren kulüp ve çok sayıda sporcu katıldı.

Bakmadan Geçme