Amix Markasının En İyi Ürünleri

Spor besinleri sektöründe hizmet veren çok sayıda firma yer alıyor.

Bu firmaların merkezleri Amerika, Almanya, İngiltere ya da Türkiye merkezli oluyor. Bu 4 ülke spor besini üretimi ve ithalatı konusunda dünyanın lideri olarak gösterilirken ülke içerisinde bu ürünlere olan talep seviyesi de bunda etkili oluyor. Ülkemizde de spor besinleri oldukça yaygın bir şekilde kullanılırken yerli markalar özel olarak tercih edilmeye çalışıyor. Bu aşamada kullanıcılar isterlerse yabancı ürünleri de en iyi fiyatlardan satın alırken içeriklerine göre karar veriliyor. Bazı ürünler sektör içerisinde kendisini kanıtlamak adına çok yüksek kalitede hammaddeden üretilen ürünleri uygun fiyatlarda satıyor. Bu durumda kişiler de sunulan bu fırsatı kaçırmıyor ve direkt olarak bu ürünleri satın alıyor. 

Bu aşamada İngiltere merkezli Amix markası da son dönemin en çok tercih edilen firmalarından birisi olarak gösteriliyor. 2003 yılında The Large Life Limited firması tarafından kurulan Amix markası, spor besinleri üretimi için ortaya çıkarken en iyi formüller uzun araştırmalar sonrasında bulunuyor. Bunun üzerine üreticiler spor besinleri içerisinde her üründe maksimuma ulaştıklarını düşündüklerinde yeni bir ürünü de pazara sürüyorlar. Böylece günümüzde 20’den fazla farklı ürünü bulunan marka her ihtiyacı karşılayabiliyor. Marka 21 farklı ülkeye ulaşırken bu ülkeler genel olarak Avrupa ülkeleri oluyor. Buna ek olarak belirli ürünlerinde satışa çıkarıldıkları ülkelerde tek olma özelliği gösteriyor. 

2013 senesinde ülkemizde de satışa başlayan marka o dönemden beri en çok tercih edilen markalardan birisi oluyor. Bu aşamada ürünleri kısa süre içerisinde tükenirken ithalat işlemlerinin İngiltere’den çok sıklıkla olmaması sebebiyle ürünlere ulaşmak belirli dönemlerde zor olabiliyor. Monster Beef isimli protein tozu etin içerisindeki proteinlerden üretilirken içeriğindeki maddeler ve sporcular üzerindeki etkileri ile birlikte en çok tercih edilen ürünlerden birisi oluyor. Beef protein tozu sektöründe liderliğe oynayan ürün ülkemizde de kısa süre içerisinde tükenebiliyor. Buna ek olarak Tribu-ZMA isimli ürünü de ülkemizde bu içeriğe sahip tek ürün olma özelliği gösteriyor. Bu sebeple de kişiler ihtiyaçları doğrultusunda bu ürünü seçmek zorunda kalıyor. 
Amix markasının ürünlerini satın almak isteyen kişilerin gün içerisinde binlerce kişinin kullandığı internet sitelerini tercih etmesi gerekiyor. Eğer kişiler bu şekilde bir seçim yaparlarsa Amix ürünlerine rahatlıkla ulaşıyor. Son dönemde Fitbull sitesi sektöre liderlik ederken Amix markasının ürünleri de site içerisinde satışa sunuluyor. İngiltere’den ülkemize ithal edilen 13 farklı ürün yer alırken bu ürünlerin tamamı

Fitbull sitesinde bulunuyor. Genel olarak diğer sitelerde en gözde birkaç ürün satışa çıkarken bu site içerisinde tüm ürünler rahatlıkla satın alınabiliyor. Kişiler Fitbull sitesine girdikten sonra üst kısımda yer alan markalar sekmesinden Amix markasını seçerek işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.
Fitbull sitesi üzerinden alışverişlerini yapacak olan kişiler bu aşamada eğer Beef protein tozunu satın almayı düşünürlerse bu alışverişleri için 198 TL ödeme yapıyorlar. Bu ödemeleri karşılığında 2200 gramlık ambalaj içerisinde protein tozu adreslerine kadar geliyor. Eğer ülkemizde tek olan ZMA ürününü satın alacaklarsa bu ürün için de kişilerin 125 TL ödemesi yeterli oluyor. Bu ürünler her zaman stoklarda bulunmazken ithalat dönemleri sonrasında birçok kullanıcı direkt olarak alışverişlerini gerçekleştiriyor. Bu aşamada kişiler büyük bir siteyle çalışmanın avantajı olarak çok sayıda ürün arasından kendilerine almaya çalıştıkları için daha geniş bir zamanları oluyor. Diğer sitelerde satışa çok az sayıda ürün çıktığından kısa süre içerisinde tükeniyor.  

Bakmadan Geçme