Ampute Milli Futbol Takımı kalecisi Karadağ, Battalgazi'de

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Selim Karadağ, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı’nın kalecisi Selim Karadağ, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı’nın kalecisi ve ayna zamanda Malatyalı olan Selim Karadağ, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ablası ve aynı zamanda Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Yasemin Kurt ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan’ı ziyaret eden Selim Karadağ, Avrupa Şampiyonu olarak haklı bir gururu yaşadıklarını belirterek, “Biz zaten forma numaramdan da belli olduğu gibi 44 numara giyiyoruz. Biz iyi bir Malatyalıyız. Tabii ki Malatya’mızın önde gelen insanlarını ziyaret etmek bizim için bir onur, sonuçta başarımızın onlarla paylaşıyoruz. İşte orada televizyonlarda yayınlarda Malatyalı diyorlar, ilimize bir şekilde katkı verdiğimiz içinde kendi adıma gururluyum. Malatya’ya her alanda da hizmet etmeye devam edeceğim. Yaklaşık 27 yıllık spor yaşantım var. Bunun için de birkaç Avrupa derecesi, dünya derecesi branşlarla her zaman olduğu gibi yılmadan yıkılmadan Malatya’mızın her alanında, her köşesinde yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gürkan: “Selim kardeşimiz de kalede bir panter kesildi”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımını ve milli kaleci Selim Karadağ’ı tebrik ederek, “Tabii milli takımımızın Avrupa’daki başarısı milletçe göğsümüzü kabarttı. Bu anlamda bütün sporcularımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Hakikaten milletimizin özlemiş olduğu bir tabloyu milletçe coşku ve sevinç içerisinde yaşadık ve kutladık. Ampute Milli Takım oyuncularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Tabii onlar da 44 formayla oynayan bir güzel önemli futbolcumuz vardı, oda bizim Malatyalı hemşerimiz Selim kardeşimiz. Selim kardeşimiz de kalede bir panter kesildi. Gelen topların kesilmesi noktasında, takımının başarısı noktasında, geride defansta çok önemli roller oynadı. Malatya’nın insanı hem sporda, hem sanatta, hem siyasette, hem de devlette gerçekten güzel hizmetler yaptı. Selim kardeşimiz de spor alanında hakikaten göğsümüzü kabartacak, zafer sayfalarına imza attı. Kendilerini tebrik ediyorum, kendisinin şahsında Ampute Milli Takımımızı da tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Selim kardeşimizden beklentimiz çok. İnşallah bundan sonraki süreçte olimpiyat ve dünya şampiyonluğuna herhalde yolları uzanacak. O süreçte de kendilerine ve takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gürkan, ziyaret esnasında milli kaleci Selim Karadağ’ı kutlayarak, köstekli saat ve vazo hediye etti.

Bakmadan Geçme