Arapgir Çiğnir'e 8 Bin 300 Metrelik İçmesuyu Altyapısı

(MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgirilçesine bağlı Çiğnir Mahallesi HarbuzikMezrasına8 bin 300 metrelik içmesuyu hattı yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgirilçesine bağlı Çiğnir Mahallesi HarbuzikMezrasına8 bin 300 metrelik içmesuyu hattı yaptı.

“Mahallemiz sağlıklı ve modern bir içmesuyu altyapısına kavuştu”

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, "MASKİ olarak dünya standartlarında, kaliteli, sürdürülebilir ve sorunsuz bir altyapı hedefimiz var. Özellikle yaptığımız çalışmalardahilindeiçmesuyunabüyük önem veriyoruz. Çünkü içmesuyu konusu doğrudan hayati bir konu ve hizmet kesinlikle kesintisiz olmak zorunda. Bu çerçevede MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2014 yılından bu yana hızlı bir şekilde Malatya’nın genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Arapgir ilçesine bağlı Çiğnir Mahallesi Harbuzikmezrasının içmesuyu sıkıntısını giderme noktasında yürüttüğümüz çalışmaları tamamladık. Buraya 8 bin 300 metrelik içmesuyu altyapısı inşa ettik. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından mahallemiz sağlıklı ve modern bir içmesuyu altyapısına kavuştu. Çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.             

Bakmadan Geçme