Arapgir Yazılı'daki İçmesuyu Altyapısı Çalışmalarında Sona Gelindi

MASKİ Genel Müdürlüğü Arapgir İlçesi Yazılı Mahallesi'nde devam edenbin metrelikçelik içmesuyu terfi hattının 700 metresini tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Arapgir İlçesi Yazılı Mahallesi’nde devam edenbin metrelikçelik içmesuyu terfi hattının 700 metresini tamamladı.
Yazılı Mahallesi Muhtarı Yalçın Doluyurt:“Bu su köyümüzün kurtuluşu”
Malatya’nın altyapısını güçlendirerek vatandaşa kaliteli hizmet sunan MASKİ Genel Müdürlüğü altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Malatya merkez ve ilçelerde özverili çalışmalar sergileyerek şehrin altyapısını yenilemeyi hedefleyen MASKİ, ArapgirYazılı’da arazininzor şartlarına rağmen içmesuyu altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarlailgili açıklamada bulunan Yazılı Mahallesi Muhtarı Yalçın Doluyurt, “MASKİ, Arapgir Yazılı Mahallemize içmesuyu kazandırmak için arazinin zor şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmanın toplam metrajı bin metre ve bin metrenin 700 metrelik bölümü tamamlandı. Kalan bölümün de en kısa sürede tamamlanıp, altyapımızınmahallemizin hizmetine sunulmasınıbekliyoruz inşallah.Bu su köyümüzün kurtuluşu. Yıllardan beri Arapderesi olarak geçen bu mevkide su buradan akıyordu, bizde bakıyorduk. Sağolsun Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ’miz ilgilendi ve çalışmalar başlatıldı.Buraya çalışma kapsamında 1 adet terfi merkezi ve 1 adet de keson kuyu yapıldı.Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Ertan Mumcu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme