Atatürk'e hakaret eden kadın Ankara'da gözaltına alındı

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden S.İ. hakkında soruşturma başlatıldı. S.İ. soruşturma başlatılmasının ardından gözaltına alındı. S.İ. emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden ve hakkında soruşturma başlatılan S.İ. gözaltına alındı.

Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiğine dair video görüntüsü sosyal medyada yer alan S.İ. Ankara Demetevler'de yakalanarak gözaltına alındı. S.İ. emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada da, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan kişiyle ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

'DÜŞÜNCEME SAYGI DUYMADIĞI İÇİN BEN DE ONA KULLANDIM''

Tepkiler üzerine S.İ. paylaştığı bir başka videoda, "Ben dini ve siyasi görüşümü Atatürkçü bir arkadaşım ile paylaştım ve bana saygı duymadı. Tartıştık, sinirlendim. Ben Atatürk'e saygı duymasam zaten Anıtkabir'e gitmem. Ama sırf ona çok sinirlendiğim için, benim düşünceme saygı duymadığı için kötü kelimeler kullandığı için ben de ona kullandım. Bu videoyu çekip sadece ona attım. O da sosyal medya hesabından paylaşmış ve bu gittikçe yayıldı.'' dedi.

PİŞMAN OLDU ÖZÜR DİLEDİ

Ben açıkçası şu anda ne yapacağım bilmiyorum. Söylediğim kelimelerden dolayı herkesten çok özür diliyorum. Ama dediğim gibi, ben saygı duymazsam Anıtkabir'e gitmezdim. Anıtkabir'e gittim ama söylediğim kelimeler sinirle olan bir şeydi. Çünkü o da benim görüşüme saygı duymamıştı. O yüzden söyledim. Ailemden, arkadaşlarımdan, yakın çevremden çok büyük tepki aldım. Özür diliyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme