Avşar, 'Başkanımızın Çalışmaları Takdire Şayandır'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere, Akçadağ ilçesine gitti.Burada Akçadağ Muhtarlar Derneğine de ziyarette bulunan Avşar, muhtarlar ile bir süre sohbet ederek, sorunları birebir dinledi.

Avşar, 5 Kasım’da  delegelerin oyları ile kongre’de başkanlığa getirildiği günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. MHP İl Başkanı Avşar ve yönetimi, hayırlı olsun ziyaretleri ve iade-i ziyaretler çerçevesinde, İlçe gezilerine de start verdi.

Akçadağ Muhtarlar Derneği Eyüp Gönültaş ve yönetimini ziyaret eden Avşar’a , kalabalık bir muhtar topluluğu iştirak etti. Akçadağ Muhtarlar Derneği Gönültaş, “ MHP İl Başkanı R.BülentAvşar  beyefendi iade-i ziyaretler çerçevesinde bugünde bizleri ziyaret etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum.Bülent Avşar bey benim çocukluk arkadaşım. Kardeşim, ağabeyim ve dava arkadaşımız.Bugünde MHP’nin il Başkanlığını üstlendi. Zorlu bir  görev üstlendi. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemdeyken , bu göreve millet elini ızatırken, Bülent Başkan gövdesini uzattı. İnşallah oturduğu makamın hakkını vereceğine inanıyor, MHP ‘ne Türk milletine Ve Türk İslam  dünyasına hayırlara vesile olacak işlerde bulunacağını temenni ediyor, Akçadağımızahoşgeldiniz diyorum” dedi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ise,” Bir bayrak yarışı sonrası, MHP’nin çok değerli delegeleri tarafından bu kutsal göreve getirildim. Ben ve yönetimim işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama başarı olacaksa, bu sadece İl Başkanlığı ve yönetimin olmayacak. Biz biriz. İlçe  ve belde teşkilatlarımızla bir olduğumuzu alemi cihana bildireceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana, şahsım ve yönetimim bir hususu  hep hatırladık. Nededik, Muhtarlarımız  demokrasimizin pınarları, bizim yön pusulamızdır. MHP İl Başkanlığının olmazsa olmazlarıdır muhtarlarımız.Bu vesile ile partimiz il başkanlığı muhtarlarımızı önemsiyoruz ve tüm sorunlarını dinlemeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.Bu vesile ile bugün Akçadağ Muhtarlar derneğimize ziyarette bulunduk. Sorunlarınız dinleyeceğiz. Ve buna inanın ki sizin sıkıntılarınız bizim sıkıntılarımız gibi sorunların üstüne gideceğiz”dedi.

MHP İl Başkanı R.BülentAvşar , daha sonra Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık’ı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldı. Avşar, Akçadağ esnafını da gezerek sıkıntıları dinledi..

Bakmadan Geçme