Avşar ,'Bebekleri Öldüren Katiller'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İsrail askerinin açtığı  ateşle Gazze şeridinde  hayatını kaybedenlerin sayısının arttığını ve buna göz yuman tüm zihniyetleri kınadıklarını belirtti.

Avşar, Mescid-i Aksa zalimlerin, hainlerin hedefindedir.
MHP Malatya İl Başkanı R.BülentAvşar , ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüse taşıma  kararına tepki göstererek, “Necip Fazıl’ın israilsözü,Yıkılasınisrail enkazını göreyim !Sana ülke diyenin Yüzüne tüküreyim !Üstad Necip Fazıl Kısakürek insanlığın kanayan yarası olan İsrail konusunda söylediği bu söz her zaman içimizdeki öfkeye tercüman olmuştur.Haksız yere insanları yerinden yurdunden eden, savunmasız çocukların üzerine bomba yağdıran katil sürülerinin kurduğu devlet devlet değildir.
Maide suresi 51 Ayetinde “Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim Zalimlere karşı safımız masumların yanıdır. Canilere karşı taraf ve tercihimiz hakikatin ve adaletin çizgisidir. İnsanlık dramına sessiz kalan, Gazze’yi kana ve gözyaşlarına bulayan, buna destek veren kim varsa Hakk’ın su katılmamış düşmanıdır.
ABD’nin büyükelçiliğini taşıma kararı aldığı gibi Doğu Kudüs Batı Kudüs kararını da tanımıyoruz.Kudüsün doğusu batısı olmaz.Kudüs bir bütün olarak İslamındır ve Filistinin başkentidir.
Bu gün Kudüs'de Filistin halkına yapılan zulüm Filistin halkına değil tüm İslam alemine yapılmaktadır ve bu gün Filistin halkına yapılan zulüme sessiz kalırsak İslam'ın ilk kıblesini boynu bükük bırakmış oluruz. Filistin halkına ve İslam alemine terörist İsrail devleti tarafından yapılan zulmü kınıyorum.
Ramazan ayının İslam alemine huzur ve barış getirmesini ayrıca  başta terör devleti İsrail ve destekcisiAmerika ile diğer yandaşlarının kahru perişan olmasını, Cenab-ı  Allah’dan  niyaz ederim.”ifadelerinikullandı.

Bakmadan Geçme