Avşar'den Bahçeli'ye Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar  Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Avşar Kurultay öncesi tüm Malatyalılara seslenerek ,"Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kurultaya  bütün hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Merkeze  kurultay öncesi bir ziyaret gerçekleştiren  MHP Malatya İl  Başkanı R.Bülent Avşar, Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Olcay Kılvauz, Osmaniye milletvekili Ruhi Ersoy ve son olarak MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'ye ziyaretler gerçekleştirdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile bir süre istişarelerde bulunan Avşar, " Başbuğ Alparslan Türkeş'in dediği gibi, Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.”dedi. 

MHP Genel Merkez'de Osmaniye milletvekili Ruhi Ersoy ilede biraraya gelen Avşar, Malatya'daki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ersoy , Avşar'ı ve ekibine başarılar dileyerek, Malatya haklı olduğu yere gelecektir. Bülent başkanımızla birlikte Malatya'da artık MHP zamanı diyebiliriz ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , daha sonra Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli ile biraraya geldi. Bir süre istişarelerde bulunan Avşar, Malatya'daki faaliyetleri hakkında bir dosya sunarak , kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Avşar, "5 aylık süreç de Malatya'da tüm teşkilatlandırmayı hallettik. Birlik ve beraberlik için yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşü düzenledik. Genel Merkezimizin emrinde il teşkilatımız olarak çalışmalara tüm hızımızla devam ediyoruz. Kurultayımız için Malatya'dan 10 otobüs ile Ankara'ya geliyoruz. 2019 seçimlerinde hedefimiz MHP 'nin artık Malatya'da varolduğunu göstermektir. Teşkilatlarımız ile birlikte Malatya artık MHP'nin kalesi olması için var gücümüzle çalışacağız"dedi. 

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ise, MHP Malatya İl Başkanlığının ve teşkilatların çalışmalarından memnun olduğunu ve başarılar dilediğini açıkladı.

Bakmadan Geçme