Avşar Kale İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi, hız kesmeden çalışmalara devam etmekte. Avşar ve yönetimi Kale ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

MHP Kale İlçe Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyarette ,İlçe Başkanı Yaşar Aktaş,”MHP Malatya İl Başkanımızın davaya vermiş olduğu hizmetleri hepimiz biliyoruz. Davanın içinden yetişip, deyimi yerinde ise, çekirdekten yetişen İl Başkanımızın çalışmalarını bir Malatya değil, bir Türkiye duymakta ve görmektedir. Gururluyuz. Yaklaşan seçimler öncesi İl Başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla birlikte artık MHP’nin Malatya’da ve ilçelerinde varolduğunu göstereceğiz inşallah. Ziyaretten dolayı İl Başkanımız R.Bülent Avşar bey’e ve il yönetimimize çok teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Kale ilçe teşkilatında sorunları  dinleyen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte MHP’nin ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu duruş gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kim ne derse desin hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadroları Başbuğun yolunda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde gereği ne ise onu yapmaya kararlıdır.MHP ve Türk Milliyetçileri Türkiye’nin Milli Birliğini ve kardeşlik hukukunu korumaya and içmiştir. Milliyetçi Hareket Köküyle Maziye, Dallarıyla geleceğe uzanan bir sevdalılar hareketidir. Zerre taviz vermeden milletin geleceğini belirleyecek her konuda, milletin ve devletin hayrına olan ne var ise destekledik, milletimizin ve milli çıkarlarımızın yönü ne taraf ise biz o yönü seçtik.

Genel Başkanımız Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’inde bugünkü grup toplantısında belirttiği gibi; Cumhurbaşkanlığı Sistemi henüz tam devreye girmedi. Türkiye'nin 3 Kasım 2019'a kadar dayanması kolay değildir. 3 Kasım 2019'a kadar ulaşmak her dakika zorlaşmaktadır. Partimiz mahalli idareler seçimleri hariç geçerli olan Cumhur İttifakı vardır. Türkiye'nin bekası açısından Cumhur ittifakının korunması elzemdir. İttifakın başarıyla seçimlerden çıkılması için toplumsal olayların iyi takip edilmesi, atılan adımların verilere göre atılması gerekmektedir. Türkiye'nin, ABD, Fransa, İngiltere ile ilgili kurulan ilişkiler değişime uğramıştır. Ülkemizin cumhurbaşkanlığı sistemine acilen geçmesi acil bir hal almıştır. 26 Ağustos 2018 önerimizdir.
Sizlerin çalışmalarınızda üstün gayret göstereceğinize, fedakârca davranacağınıza, teşkilatımızın çalışmalarını daha da artıracağınızı, mahalle mahalle, kapı kapı Partimizin politikalarını anlatacağınıza, milletimizin derdi ile dertleneceğinize eminim. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir Allah’tandır”dedi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi daha sonra Kale İlçe Kaymakamı Mehmet Güderi,Kale Belediye Başkanı Cemal Akmdemir’i, Kale İlçe Emniyet Amiri Emre Büyük’ü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu.MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar daha sonra Kale ilçe esnafına ziyaret gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme