Avşar: 'Siyaset Doğruluk Üzerine İnşa  Edilmelidir'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, ilçe gezilerinin ikinci etabını Doğanşehir ile sürdürdü.
Doğanşehir'de kalabalık bir parti üyeleri ve yönetimi ile karşılanan İl Başkanı Avşar, bir dizi incelemelerde de bulundu.
Başkan Avşar, Doğanşehir'de partililer ile görüştükten sonrai esnaf ve Ülkücü şehitliğe ziyaretlerde  bulundu.

5 Kasım 2017'de göreve geldikten kısa bir süre sonra, yoğun bir tempo ile proğramlarına devam eden MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Akçadağ İlçe teşkilatından sonra , Doğanşehir'e ziyarette bulundu. MHP İlçe Başkanı Selim Güven ve yönetim tarafından kalabalık bir parti üyeleri tarafından karşılanan Avşar, gördüğü destekten dolayı teşekkür etti.
Mücadeleyi  İbadet aşkıyla  her daim yapmaktan bir an bile geri durmayacaklarını belirten Avşar," Doğanşehir’in konumu Malatya’nın birliğinin sağlanabilmesi için merkezi bir yere sahiptir. Doğanşehir hiçbir zaman bölücülere ve hainlere geçit vermemiştir. Bu da siz ülküdaşlarım sayesinde olmuştur. Bu bakımdan Doğanşehir’in ülkücüleri Malatya’nın sigortasıdır. Cenab-ı Hakk’ın sizden razı olduğuna imanım tamdır. Allah hepinizden razı olsun. Varlığınız daim olsun. Davanız kutlu olsun. "ifadelerine yer verdi.
Siyaseti doğruluk üzerine inşa etmek gerektiğini dile getiren Avşar," Bizim için siyaset, bir doğruyu, doğru zamanda, doğru yerde, doğru şekilde söylemek ve yapmaktır. Yalan söylemek, hileye müracaat etmek ya da kandırmak değildir.
MHP, Türk Milletine ayna olmaktadır. Kendi benliklerini aynada büyütüp millete yer bırakmayanların aksine bu aynada sadece milletimiz aksetmektedir. Zira bu hareket, milletine sevdalı olan ülkü erlerinin ellerinde bugüne gelmiştir. Biz de bizden sonrakilere öyle teslim edeceğiz.

Milletimiz tarihte kardeşti, bugün kardeştir, yarın da kardeş olacaktır. Kardeşliğimizin teminatı ülkücülerdir. Siyasî çatısı ise MHPdir. 
MHP, iktidar muhalefet ilişkisinde Türkiye’nin siyasî tarihinde damgasını vurmaktadır. Sadece günümüz için değil gelecek için de ahlâklı ve faziletli bir temel atmaktadır". dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avşar konuşmasına," Değerli ülküdaşlarım, eğer birileri doğruluktan ayrılmamızı bekliyorsa beyhude bir gayrete kapılmasınlar. Onlara sözümüz şudur ki eğilmeyeceğiz, eğilmeye yeltenenlere de müsaade etmeyeceğiz. Eğilenlerin, eğrilerle birlikte olmalarında hiçbir mahsur da görmeyeceğiz. Şahsi veya parti çıkarlarımızı millî çıkarlarımızın üstünde tutmadık, bundan sonra da tutmayacağız. Millî meselelerde mutabakatı önemli gördük bundan sonra da göreceğiz."şeklinde konuştu.

Avşar,"Ülkemiz Bir, Ülkümüz Bir, Davamız Bir, Hepimiz Bir ,Birlik İçin Partimiz Birdir: Sadece Bir Yuvamız, Bir Evimiz Vardır. O Da Her Daim Mhp’dir, Mhp Olacaktır.
Kutlu mücadelemizde Allah yâr ve yardımcımız olsun."dedi.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar konuşamalrın ardından, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'üde ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgiler aldı. Avşar, daha sonra esnaf  ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ülkücü şehitliği de ziyaret ederek, Doğanşehir ziyaretini tamamladı.

Bakmadan Geçme