Avşar Tüm Teşkilatlarıma Teşekkür Ediyorum

16 yıl sonra Malatya'da gelen başarı ve iller bazında en başarılı il olarak görülen MHP Malatya İl teşkilatı vekil çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar yaptığı yazılı açıklamada, "Liderime ve Teşkilatıma "Malatya'dan vekil çıkaracağım" demiştim. Çok şükür ki Allah nasip etti sözümü tuttum...
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı görevini milliyetçi ülkücü camiamızın takdiri ile kazandığım günden beri her an seçim olacakmış gibi, gece uyumadan gündüz yorulmadan sabırla omuz omuza çalıştığım başta il teşkilatım olmak üzere, Ülkü Ocakları İl Başkanıma,İlçe teşkilatlarıma,Kadın kolları teşkilatıma, mahalle başkanlarıma, STK'larımızın temsilcilerine, değerli hemşerilerime ve de kıymetli Ülküdaşlarıma herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razıolsun. MHP Malatya' da şahakalkacak,Malatyalının- Ülkücünün vekili olacak dedim ve sözümü tuttum. Malatya'da MHP tarih yazdı,yazmaya da devam edecektir. Hanibizi her yerde bitti diye gösterenler varya işte onlara da en güzel cevabım : Başbuğumuzun da dediği gibi MHP'nin bitmesi için Nuh Tufanı gerekir.
Saygılar,selamlar,teşekkürler MALATYA...

Bakmadan Geçme