Avşar Yazıhan İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, ilçe gezilerine Yazıhan ilçesi ile devam etti. Avşar bilindiği gibi Akçadağ, Doğanşehir ve Darende  ilçe teşkilatlarını ziyaret etmişti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar  yönetimi ilk olarak, Yazıhan ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yazıhan İlçe Başkanı Hasan Basri Kaya ziyaretlerinden dolayı İl Başkanına teşekkür ederek, “İl Başkanımızı ve yönetimini Yazıhan’da ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Yazıhan ile ilgili tüm sorunlarımızı İl Başkanımız ile birlikte çözeceğimize eminiz. “ifadelerini kullandı.

Ziyarette Yazıhan teşkilatına bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Gücünü geçmişten, azmini ülküsünden alan ülkü neferleri,” Hepinizin de bildiği gibi MHP, gelenekçi değil ama gelenekli bir harekettir. Nevzuhur bir parti değildir. Bir parti kuruluyor bir parti ölüyor. Siyasi tarihimiz adeta bir partiler mezarlığı! MHP’yi de bu mezarlığa göndermek isteyenler hep olmuştur. Ama mezarlık onlarla doludur. Halkın büyük kesiminin oylarını alan partilerden bugün eser bile yoktur ama MHP her daim vardır, bizlerin mücadelesiyle de var olacaktır.

‘’MHP geçmişini inkâr etmeyen, geleceğini de ihmal etmeyen bir harekettir. Ufkumuz her zaman açık olmuştur ve tarih bizi hiç yanıltmamıştır. Bugün attığımız adımların ne kadar doğru olduğu yakın zamanda anlaşılacaktır.”dedi.

Avşar,”Sevgili ülküdaşlarım, muhabbetimiz daim, devletimiz ebed müddet olsun. Ülkü devleri arasındaki gönül köprülerini yıkmaya çalışanlarla mücadelemiz daimî olsun. Kutlu davamızda Allah yar ve yardımcımız olsun.”ifadelerini kullandı.

Avşar ve beraberindeki heyet daha sonra Yazıhan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Avşar’ın ilk durağı İlçe Tarım Müdürü Zafer Tanrıverdi’yi ziyaret ederek bölgenin tarım ile ilgili sorunlarını dinledi. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü’ de ziyaret ederek, yaklaşık 45 dakika bir görüşme gerçekleştirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği ziyaretlerini de gerçekleştiren Avşar, program sonrasında İlçe de  esnaf gezisi  yaptı.

Bakmadan Geçme