Avşar,'Taştepemizin Sorunlarını Biliyoruz'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Taştepe'de vatandaşlara seslenerek,'Adaylarımız Allah'ın izniyle Malatya'mızın çevre yolu altında kalan mahallerimizin öncelikli mesellerine çözüm getirecek'

Taştepe’de teravih namazı sonrası yapılan mahalle toplantısına, bir çok vatandaş iştirak ederken, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan ve Milletvekilleri adaylarından Mehmet Fendoğlu, Ömer Ekici ve Burhan Çoşkun katıldı.
Mahalleliye bir konuşma yapan İl Başkanı Avşar, “Malatya’mızınkomşuluk ilişkilerinin en iyi ve en güzel şekilde yaşandığı Taştepe semtimizde mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Çok önemli bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız.
Bizlerde, birbirinden kıymetli şahsiyet sahibi dik duruşları ile bilinen ve aynı zamanda Malatya’mızın özellikle Taştepe semtimizin sosyal ve iktisadi meselelerine vakıf adaylarımızla sizlerin huzurunuzdayız. Bu adaylarımız Allah’ın izniyle; Malatya’mızın çevre yolu altında kalan mahallerimizin öncelikli mesellerine çözüm getirecek, Malatya’mız için seferber olacaklardır. Bu anlamda bu liyakatli adaylarımıza önce dualarınızı sonra oylarınızı istiyorum.”ifadelerini kullandı.
Taştepe semtimizdeki vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Avşar,” Bunların başında İŞSİZLİK sorunu, ardından İMARLA ilgili sorununuz gibi vs. birçok sorunla baş başa bırakıldınız. Ben de diyorum ki eğer 24 Haziran’da Taştepeliler oyunu Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullanır da Malatya’dan vekiller çıkartırsak, bu saydığımız sorunları vekillerimizin meclise taşıyıp çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste güçlü konuma getirileceğinden hiç şüphem yoktur. Çünkü MHP ne kadar güçlü olursa millette, devlette ve Taştepe de o kadar güçlü olur.”dedi.
Son günlerde mahalle gezilerinde karşılaşılan ve şikayet edilen;‘MHP’yi destekleyen vatandaşa ve muhtarlara yapılan tehditlere karşı “ cevaben diyorum ki; Cumhur ittifakına zarar vermeye çalışan ve muhtarımızı vatandaşımızı tehdit edenlere buradan sesleniyorum; Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı olarak ben vatandaşımın ve muhtarlarımızın her zaman yanındayım, haklarının savunucusuyum, bunu herkes böyle bilsin ve hadlerini aşmasınlar. “ifadelerini kullandı.
Avşar, “Biz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin fikri olan Cumhur İttifakı Millet Aklı çizgisinde Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Bunu kabullensinler artık.KıymetliTaştepeliler; Bu mübarek Ramazan’ın tekrar Türk ve İslam Dünya’sının Türkiye merkezli dirilişine vesile olmasını,temenni ediyor ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun… Katılımınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme