Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar' Kampanyası İle Çocukları Sevindirdi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., sorumluluk alanı bölgesi içindeki 4 ilde başlattığı 'Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar' kampanyası kapsamında dağıttığı hediyelerle öğrencilerin yüzlerini güldürdü.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., sorumluluk alanı bölgesi içindeki 4 ilde başlattığı ‘Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’ kampanyası kapsamında dağıttığı hediyelerle öğrencilerin yüzlerini güldürdü.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli’de kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmetini en iyi şekilde sağlamanın gayreti içinde olan Fırat EDAŞ, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği çeşitli projelerle de dikkat çekiyor. ‘Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’ sosyal sorumluluk kampanyası ile 4 ilde yaklaşık bin öğrenci için hazırladığı kıyafetlerin dağıtımına başladı. 
Kampanyanın ilk ayağında Fırat EDAŞ,Bingöl, Malatya ve Tunceli’de anaokulu veilkokul düzeyindeki öğrencileri için tek tek hazırladığı kıyafetleri okul açılışı ile birliktehediye ederek miniklerin yüzlerini güldürdü. Yeni kıyafetlere sahip olmanın heyecanını yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 
Kampanyanın çeşitli organizasyonlarla devam edeceğinin altını çizen Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Önder Bagır, “En büyük yatırım geleceğe ve çocuklara yapılan yatırımdır. Bu misyonla bir yanda bölgemizde faaliyetlerimizi eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmenin gayreti içinde olurken; diğer yandan da çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile bölgemize katkı koymaya özen gösteriyoruz” dedi. 
ÖNDER BAGIR: “ÖNCELİĞİMİZ GELECEĞİMİZ”
Şirket olarak eğitim özelinde çocuklara yönelik proje ve organizasyonlar gerçekleştirmenin öncelikleri olduğunu hatırlatan Önder Bagır, “Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar kampanyamız ile Fırat EDAŞ olarak elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz 4 ilde çocuklarımıza kıyafet hediye etmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Çocuklarımızın ülkemizin enerjisi ve aydınlık geleceği olduğunu biliyoruz. Tüm enerjimizle onları yarınlara hazırlamanın hassasiyeti içerisindeyiz. Bu bağlamda hediye kıyafet kampanyamız, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri işbirliğinde farklı dönemlerde de devam edecek” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Hedefimiz binlerce çocuğumuzu kampanyamızla buluşturarak, eğitime katkı sunmak ve çocuklarımızı mutlu etmektir. Bu bağlamda kampanyada emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. ‘Aydınlık Gelecek İçin Mutlu Çocuklar’sosyal sorumluluk projemiz, ilerleyen zamanda da farklı organizasyonlarla devam edecektir.” 

Bakmadan Geçme