Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'ndan Yeni İl Başkanı Salman'a ziyaret

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, göreve yeni başlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, göreve yeni başlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen görüşmede Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, sözlerine Başkan Salman’a yeni görevinde başarılar dileyerek başladı. Çavuşoğlu, Bursa’nın tüm potansiyelleri ile aktif bir şehir olduğunu vurgulayarak, Başkan Salman’ın üstlendiği görevin önemli olduğunu ifade etti.

Bursa’nın, Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Çalışkan insanları, kozmopolit yapısının getirdiği zenginlik ve ülkemizin önüne koyduğu vizyonla kuruluşundan bu yana Türkiye’ye büyük değer katan AK Parti’ye desteğini esirgemeyen Bursa’mızın Ankara’daki yeri çok farklı. Bu farkın ve Bursa’ya verilen değerin hakkını vermeye çalışarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Partimizin kuruluşundan bu yana Bursa teşkilatları her zaman bir ve bütün olarak çalıştı. Bu geleneğimizin yeni dönemde de süreceğine olan inancım tamdır. Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz ve bu güç beraberinde Bursa’mıza, ülkemize hizmet olarak dönüyor. Çok şükür ki Bursalı hemşehrilerim de bu hizmetleri görüyor ve desteğini bizlerden esirgemiyor. Milletimizden aldığımız güç ve oluşan sinerji ile yeni dönemde de hep birlikte iyi işlere imza atacağız” dedi.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na ziyaretinden dolayı şükranlarını arz etmek istediğini ifade eden Başkan Salman, kendisine verilen görevi layıkı ile yerine getirebilmek için durmaksızın çalışacaklarını söyledi.

Ziyarette hazır bulunan AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Hüseyin Şahin, Muhammed Müfit Aydın, İsmail Aydın,Bennur Karaburun, Muhammed Müfit Aydın ve Osman Mesten de Salman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme