Başhekim Parlakpınar'a Avşar'dan İadei Ziyaret

Malatya MHP İl Başkanı R. Bülent Avşar, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınarve  idarecilereiadei ziyarette bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “MHP İl Başkanlığı ve yönetimi olarak sayın hocamıza ve çok değerli idarecilerine iadei ziyarette bulunuyoruz. Üniversitemizde, sağlık ve sosyal çalışma alanlarındaki ,değer sunma noktasında biz MHP (Milliyetçi Harekat Partisi) elimizden gelen tüm katkıyı sonuna kadar sunmay hazır olduğumuzu, 7/24 telefonlarımız açık ve hep beraber hastanemizi en iyi noktaya getirme adına elimizden gelen tüm katkıyı sağlıyacağımızdan emin olunuz.Siz hakikaten takdir ettiğimiz, işini dürüst yapan ender hocalarımızın başındasınız.Allah sizlerden razı olsun” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhakeim Prof. Dr.HakanParlakpınar, “Makamlar her zaman geçicidir. Baki olan ise yaptığınız hizmetler ve bıraktığınız eserlerdir. Biz bunun bilincinde  hareket edeceğiz.Bizim anlayışımız, insan insanca değer vermektir. Ben değil biz anlayışı  ile hareket edersek, hem çalışan sağlık prsoneli, akademik personel ve hemde hasta ve hasta yakını memnun olur diye düşünüyoruz.”ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından, Başhekim Hakan Parlakpınar, MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar’a Turgut Özal Tıp Merkezini simgeleyen plaket takdim etti. 

Bakmadan Geçme