Başkan Ahmet Çakır muhtarlarla buluştu

Malatya'daki muhtar dernek başkanları, mahalle muhtarları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ nedeniyle Malatya’daki muhtarlara göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, “Malatya’daki muhtarlarımız mahallelerinin eksikliklerinin giderilmesi noktasında sizlerin kapısını çalmaktalar. Büyükşehir Belediyesi olarak sizler de her zaman muhtarlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyorsunuz. Muhtarlarımıza göstermiş olduğunuz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Malatya’ya yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ediyorum” dedi.
"Muhtarlarımız elimiz, ayağımız gibi"
Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlara teşekkür etti. Muhtarların her zaman yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Ahmet Çakır, “Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bölgenin sorunlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Özellikle kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız o bölgede bizlerin eli ayağı gibiler. Biz bir yandan merkezi geliştirirken bir yandan da kırsala yoğun bir yatırım yapmaktayız. Bu yatırımlarımızdaki amacımız kırsaldaki geri kalmışlığı ortadan kaldırmaktır. Kırsaldaki yolların iyileştirilmesi, yeni yolların açılması ve ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarını önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece sahadaki çalışmalarımızda değil ilçelerimizdeki sosyal ve kültürel faaliyetlerde de muhtarlarımızla sürekli diyalog ve işbirliği halindeyiz. Muhtarlarımızın çok önemli bir görev üstlendiğini biliyoruz. Bizlerin gayesi ülkemize, Malatya’mıza ve mahallelerimize hizmet etmektir. Bu hizmetleri üretirken de şehri bir bütün olarak düşünmekteyiz. Büyükşehir ile birlikte hizmet ağı daha da büyüyen Belediyemiz, hizmetlerine büyük bir hızla devam etmektedir. Muhtarlarımızın günlerini tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme