Başkan Altunkaya, 'Hükümeti Tebrik Ediyorum'

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı  Ercan  Altunkaya , Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı' dolayısıyla hükümeti tebrik ettiğini söyledi. Altunkaya , "İnşallah, darısı Münbiç'e, Sincar'a diyorum. Çünkü sadece Afrin ile bizim işimiz bitmeyecek. Peşine inşallah, Münbiç operasyonu gelecek. Irak'ın kuzeyine de operasyonlar yapılmalıdır ve biz, inanıyoruz ki yapılacaktır" dedi.Afrin’e yönelik yürütülen zeytin  dalı operasyonu,Birleşmiş Milletlerin ilgili sözleşmesinde ifade edilen, nefsi müdafaa hakkını kullanmaktır.

Yapılan müdaheleyi, sadece terör örgütüne yönelik olarak düşünmemek gerekir.

Bu harekat, Dünyayı emperyalizmin boyunduruğu altına almak isteyen uluslararası güçlerin oyunlarını bozmaya dayalı bir harekattır.

Dünyayı bölüp, parçalayıp, yönetmek isteyen Emperyalist Devletlerin kullandıkları PYD, YPG, PKK, DEAŞ gibi silahlı  taşeronları ise vitrinde gorünen işbirlikçi hainlerdir.

Eğer bu oyunda başarılı olsalar; İçimizdeki işbirlikçi hainler ile başaramadıkları iç savaş senaryolarını 900 km’lik sınır hakimiyetleri ile başarma gayretine  girişecekler.

Ülkemizi bölüp, Parçalayıp , Yönetme arzularını gerçekleştirecekler.

Bu durumda  sınırlarımızın dışında olan yapılanmalardan bize ne diyenler, hayatı sadece kendileri için yaşayanlar; bencil, ruhsuz insanlardır.

Ya da Vatanın bekasını, ay yıldızlı bayrağın ülviyetini, ecdadının emanetini, kahraman milletinin izzetini duşünmeyen gafillerdir.

Bu hareket tarihte; zalime  Ferman, Mazluma Derman,olmuş, zeytin dalı hareketi olarak anılacaktır...

Yüce Rabbim ulvi mücadelede bulunan Mehmetçiklerimizi korusun, muvaffak kılsın inşallah.

BBP MALATYA YEŞİLYURT

İLÇE BAŞKANI

ERCAN ALTUNKAYA

Bakmadan Geçme