Başkan Altunkaya'dan Kınama Mesajı

BBP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya kınama mesajı yayımladı.

BBP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Altunkaya; NATO yı ve Norveç i yapmış oldukları tatbikat rezaletinden ötürü kınıyorum dedi.

Başkan Altunkaya Norveç teki Nato askeri tatbikatında düşman liderler diye adlandırılıp Mustafa Kemal Atatürk ün resminin altına cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın ismini yazıp. Taplikatta hedef tahtası olarak gösterilen NATO yu ve Norveç i şiddetle kınıyoruz. Nato nun ve Norveç in kuru bir özür le geçiştirmeye çalıştıkları bu skandalın üzeri bu kadar kolay kapatılmamaldır.
Başkan Altunkaya, Hükümetin ve Genel Kurmay başkalığının askerlerimizi hemen geri çekme kararının uygulanmasının çok net ve yerinde bir karar olduğunu dile getirdi. Nato nun ve Norveç in sözde müttefik ve ittifak halinde olduklarını fakat bizim literatürümüzde böyle bir ittifak ta böyle bir müttefik yapınında açıklaması ve izahati de kesinlik yoktur dedi. Her ne kadar BBP olarak muhalefet pozisyonunda, da olsak ne Mustafa Kemal Atatürk e nede sayın cumhurbaşkanı na karşı böyle pervasızca yapılan rezilliğe karşı duyarsız kalmamız söz konusu dahi olamaz dedi. Konu Vatan Millet ve ülke bütünlüğü olunca BBP herzaman olduğu gibi dünde bugün de yarinde sesini yükseltmekten çekinmemiştir,ve hiçbir zaman da çekinmeyecektir. Norveç te yapılması planlanan Nato tatbikatındaki rezalet şahıslara değil Türkiye Cumhuriyeti ne karşı yapılmış olan bir saygısızlıktır. dedi

Bakmadan Geçme