Başkan Avşar'dan Polis Haftası Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 'Polis Haftası' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Avşar mesajında; "10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensuplarının günlerini kutluyorum."dedi.
Başkan Avşar  mesajında; "Can ve mal güvenliğimizin teminatı olan kahraman polisimize; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevlerde gösterdiği başarı nedeniyle müteşekkiriz,Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, ülkesi ve milleti için canını siper etmiş, görevini insan sevgisiyle fedakarca yapmış ve gerektiğinde 24 saat esasıyla çalışmaktan şikayet etmemiştir."ifadelerini kullandı.

Başta Malatya olmak üzere, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan 173 yıldır her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis teşkilatının fedakâr mensuplarının, polis haftasını kutluyorum. Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme