Başkan Avşar İade-İ Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı R.Bülent Avşar, hem gelen ziyaretçilerini, hemdeiadei ziyaretlerini sürdürüyor.

5 Kasım’da göreve geldiği günden bu yana, ziyaretçi akınına uğrayan, MHP İl Teşkilatı, 1 ay geçmesine rağmen halen aynı yoğunluğu yaşamakta. İl Başkanlığı’na delegelerin büyük teveccühü ile getirilen, R.Bülent Avşar, iadei ziyaretlerini de  yapmaya devam ediyor.
Battalgazi Esnaf Ve Sanatkarlar Oda Başkanı Adil Culha’yı makamında ziyaret eden Başkan Avşar,” iade-i ziyaretlerimiz devam etmektedir. Bildiğiniz gibi MHP İl Başkanlığı ziyaretçi akınına uğramakta. Buda bizleri son derece sevindirmektedir. Kutsal saydığımız bu özel görevin bilinci ve şuuru içinde, amaç hedef ortak paydamız Malatya’mız için gecemizi gündüzümüze katıp , çalışmalarımızı yapmaktayız. İl Başkanı olarak ben ve yönetimim, bu kutsal davada olmaktan ve saat, gün ayırt etmeden çalışmaktan son derece memnunuz. Ve bugün de, yine çalışmaları ile esnafların gönlüne taht kuran , Adil Culha Başkan’a iadei ziyarette bulunuyoruz. Misafirperverliği için Başkan Culhabey’e teşekkür ediyorum. Ve bundan sonraki süreçte çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Esnaf ve Sanatlkarlar Oda Başkanı Adil Culha,”15 Temmuz’daki süreçte, MHP İl Başkanı Devlet Bahçeli beyin tutumu her kesim tarafından takdir  ile karşılanmıştır. Bugün kü süreçte de, Devletin bekası için her daim, devletin yanında olmaları, Türkiye için bir şansdır. Sizin nezaretinizde  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey’e teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme