Başkan Avşar Mahalle Toplantılarına Katıldı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Özalper, Karakavak ve Topraktepe'de mahalle toplantılarına katıldı.

Özalper, Karakavak ve Topraktepe’de mahalle sakinlerinin Yoğun bir katılım gerçekleştiği toplantılarda, Avşar, “24 Haziran’da Malatya MHP ile buluşacak”ifadelerini kullandı.
Seçimlere az bir süre kala MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın seçim gezileri  ve mahalle toplantılarına katılımı devam ediyor. Özalper, Karakavak ve Topraktepe mahallesinde vatandaşlara seslenen Avşar, “vatandaşlarımızın sorunlarını yakinen takip ediyoruz.İşsizlik ve imar ilgili ciddi sorunlar var.Bugünde görüldüğü gibi 24 Haziran’da sizler oyunu Milliyetçi Hareket Partisinden kullanacaklar. Saydığımız ve sayamadığımız tüm sorunlarınızı meclise taşıyıp çözüm odaklı çareler bulacağız.Milletvekili adaylarımız ithal değil bilakis Malatya’da yıllarca ülkü ocaklarında ve MHP yönetimlerinde görev almış arkadaşlarımız.Sizin içinizden gelen vekillerimiz, çözüm odaklı tüm sorunlarınızı yakinen halletme yoluna gideceklerdir.Ve inanıyorum ki bütün mahalle toplantılarımızda gösterilen teveccüh, MHP’yi Malatya’da birinci parti yapacaktır.Milletvekillerimizi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum. Ve inanıyorum ki Milletvekillerimizi Ankara’ya meclise göndereceksiniz.”ifadelerini kullandı.
Başkan Avşar, 24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ifade ederek,” 24 Haziran'da 16 yıllık hasret bitecek. Biz her şeyden önce milletimizin gönlüne girmek istiyoruz. Bu makamları, milletimize ve devletimize hizmet aracı olarak görüyoruz. Biz, milletimizin onuru olacağız. Yunus Emre’nin dediği gibi, ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz' .MHP Malatya teşkilatı olarak, derdiniz derdimizdir, sorunlarınızdır bizim de sorunlarımızdır. Ortak paydamız Malatya’mız için gelin hep beraber 24 Haziran’da MHP ‘de buluşalım”dedi.

Bakmadan Geçme