Başkan Avşar'dan Seçim Kurulu Müdürlerine Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl seçim Yeşilyurt ilçe seçim kurulu ve Battalgazi  İlçe seçim kurulu müdürlerini ziyaret etti. 

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl seçim ve Yeşilyurt İlçe seçim kurulu Müdürü Hanifi Orhan ve Battalgazi İlçe seçim kurulu müdürü Gürsel Dursun’u ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler. Başkan Avşar  ziyaretinde,”Bugün itibariyle ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz İl seçim ve Yeşilyurt ilçe seçim kurulu Müdürü Hanifi Orhan ve Battalgazi İlçe seçim kurulu müdürü Gürsel Dursun’u ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle müdürlerimize ziyaret amacımız seçim mevzuatları hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bildiğiniz üzere yaklaşan yerel seçimler öncesi yapmış olduğumuz ziyaret seçimlerin daha makul, daha akılcı ve akıllara soru işareti kalmamak adına seçimlerdeki mevzuatlar hakkında bilgi almak ve istişarelerde bulunmak maksadıyla ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Her iki Müdürümüze de misafirperverlikleri  için teşekkür ediyorum” dedi.
Yaklaşan yerel seçimler için de MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 13 ilçedeki adayları belirlediklerini kısa zaman içinde tüm Malatya halkına duyuracaklarını açıkladı. 

Bakmadan Geçme