Başkan Çakır'dan ÇİĞDER Başkanı Sait Aybak'a teşekkür

Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Sait Aybak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Yatırım yapmak ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen, aynı zamanda Evkur Yeni Malatyaspor’un da forma sponsoru olan Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Sait Aybak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Çakır, ziyarette Evkur Yeni Malatyaspor’a verdiği desteklerden ötürü Aybak’a teşekkür etti. Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkarlar Derneği ve Battalbey Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, yatırım yapmak ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi. Sait Aybak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’la görüşerek, yapacakları yatırımla ilgili bilgi verdi.

“ÇİĞDER olarak Malatya’da yatırım için yer arıyoruz”

Sait Aybak, Başkan Ahmet Çakır’a Malatya’ya gerçekleştirmeyi düşündükleri yatırımla ilgili bir ön araştırma yaptıklarını ifade ederek, alacakları sonuca göre Malatya’ya lojistik merkez ve soğuk hava depolu dağıtım ve üretim merkezi kuracaklarını belirtti. Aybak, Malatya’yı özellikle Ortadoğu, Asya, Kafkaslar ve Türk dünyasına olan coğrafik yakınlığından dolayı tercih ettiklerini söyledi.

“Bizler bu bölgenin, bu toprakların çocuklarıyız”

Evkur Yeni Malatyaspor’a da sponsorluk desteği verdiklerini belirten Sait Aybak, “Bizler bu bölgenin, bu toprakların çocuklarıyız. Bizlerin bölgemize yatırım yapması maddi ve manevi borcumuzdur. Bu sebepten dolayı Yeni Malatyapor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Dursun başkanımın önerisiyle Evkur Yeni Malatyaspor’a Battalbey Grup olarak sponsor oldum. Sağ olsun Adil Gevrek başkanımın ve diğer yönetici arkadaşlarımın isteği ile şuan yönetimde de yer almaktayım. Hadi Dursun başkanıma ilk gün bir söz verdim. Yeni Malatyaspor’un maddi manevi uzun yıllar yanında olacağım diye. Allah bizlere inşallah bu camiaya uzun yıllar hizmet etmek nasip eder” diye konuştu.

Bakmadan Geçme