Başkan Çakır'dan oda başkanlarına ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanlarını ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan açıklamaya göre, Başkan Çakır, Esnaf Sarayı'nda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, esnafa her zaman önem verdiklerini ifade etti.

Esnaflığın bir değer olduğunu aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"Çünkü Malatya'da ticaretin büyümesi, gelişmesi, sektörlerin büyümesi ve gelişmesi, Malatya ekonomisinin büyümesine vesile olacak, kentte istihdama vesile olacak. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren gerçekten bütün esnafların sorunlarını çok değerli başkanımız, başkanlarımızın da talepleri doğrultusunda, istişareler doğrultusunda gidermeye çalıştık. Malatya'mızda gerçekten büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Esnaflarımızın ticaret yaptığı alanlarda ciddi düzenlemeler yapıldı. Bu süreçte her zaman esnaflarımızla, başkanımızla bunları gelen istek ve talepler doğrultusunda yapmaya gayret ettik. Bugüne kadar da yaptığımız bu çalışmaları bundan sonraki süreçte de yapacağız."

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, Çakır'a esnaf ve sanatkar camiasına ve Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çakır'ın şehrin çehresini değiştirdiğini aktaran Keskin, "Oda başkanlarımız da her zaman Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden bahsediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kapısı her zaman bize ve esnaf camiasına her zaman açık. Her zaman sorunlarımızı çözmek için elinden gelen çalışmayı yapıyor." ifadelerini kullandı.

Çakır ve Keskin, ziyaretin ardından valilik binası yanındaki esnafı ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.

Bakmadan Geçme